Rešite se celulita pomoću ove hrane
Foto: Shutterstock

Vitki i zdravi

Rešite se celulita pomoću ove hrane

Žena -
Ovih 5 namirnica će vam biti od velike pomoći u borbi protiv najvećeg neprijatelja zategnute i glatke kože

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Stvar ukusa Objavite rat celulitu i pobedite ga namirnicama koje volite.LososNe ograničavajte porcije lososa! Masnoća koju sadrži losos je zdrava i može vam pomoći da izgubite kilograme i eliminišete celulit. Ova hrana obiluje omega-3 masne kiseline koje smanjuju apetit i utiču pozitivno na zdravlje vezivnog tkiva.

Čili papričiceAko volite ljutu hranu, obradovaće vas vest da su ljute papričice koristan saveznik u borbi protiv celulita. One ubrzavaju metabolizam i do 25 procenata nakon konzumiranja. Pored toga, papričice su bogate vitaminom B6 koji regeneriše vezivno tkivo.BorovniceVeoma su ukusne i zdrave bobice, pojačavaju proizvodnju kolagena i popravljaju izgled kože.

Jabukovo sirćeZahvaljujući visokom sadržaju magnezijuma, kalcijuma i kalijuma, jabukovo sirće pomaže u detoksikaciji i eliminisanju masti iz organizma.

Tamna čokoladaNaučne studije su pokazale da je prirodni kakao najbolji izvor antioksidanasa na svetu i da je efikasan u sagorevanju masnoće i daje značajan doprinos funkcionisanju svih ćelija u organizmu.

SA SAJTA STVAR UKUSA PREPORUČUJEMO JOŠ:Najmoćnija hrana za sagorevanje masnoće4 ukusne namirnice za ravan stomakSladak napitak koji eliminiše celulit8 najvećih neprijatelja ravnog stomakaKako da održite liniju i na poslu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track