OTKRIVAMO: 6 razloga zašto treba da ostaviš bivšeg u prošlosti
Foto: Profimedia

LjUBAVNI SAVETI

OTKRIVAMO: 6 razloga zašto treba da ostaviš bivšeg u prošlosti

Žena -
Bivši treba da ostane tamo gde je sada: u prošlosti ! Nemojte da kažete da vas nismo upozorili...

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Cosmopolitan Kada se veza završi ne postoji način da je ponovo popravite. Rešenje je da nastavite napred i ostavite iza sebe prošlost. Ako biste pokušali da se vratite bišem i da obnovite vezu može se desiti da će vas to sprečiti da napravite sledeći korak u životu a pored toga možete sebe još više povrediti!Zaista ne postoji nijedan razlog da se vraćate na staru vezu. Evo i zašto...1. Da je valjalo, trajalo biKada nešto pođe po zlu, prvi savet koji najčešće čujete je da se sve dešava sa razlogom. E pa verujte da je to zaista tako. Ovaj savet nije generička izreka koja je rečena kako biste se vi osećali bolje več je ovo surova, ali prava istina.Da je veza bilo dovoljna čvrsta i jaka, vi biste ostali sa tim dečkom. Ne bi mogao da se javi ni jedan dovoljni veliki problem koji može da izazove da se vaša veza završi.2. Nikada nećeš pronaći pravog ako si zaglavljena u vezi sa pogrešnimŠta god da je on uradio da uništi vaš odnos, to je svakako nešto što nije trebalo da desi. Bilo da je u vašem odnosu nedostajalo poverenja, poštovanja ili dostojanstva, sigurno je da će vas neko tretirati bolje nego osoba koja vam je slomila srce. Ako nastavite da se vraćate na staro odnosnu da obnavljate vezu sa osobom koja vas je izdala, propustićete priliku kada se bude pojavila savršena osoba. Bićete suviše slepi da je primetite.3. Nastaviće da te povređujePrvi put kada ga budete čuli zvinjenje će delovati tako iskreno. Ali, drugo, treće ili četvrto izvinjenje? Možete samo da zamislite. odmah da vam kažemo: Uraditi nešto jednom je slučajnost. Uraditi nešto dva puta, to je namera.Ako stalno slušate izvinjenja za istu stvar, ućićete u njegovu zamku iz koje nećete lako izaći. Posle nekog vremena ćete shvatiti da ste verovali lažnim obećanjima i izvinjenjima, koja će vas još više razočarati.

4. Loše stvari će uvek biti prisutneBol je uvek iskrena, ona traje izvesno vreme i nesumnjivo će je svako primetiti na vama. Kada razmišljate o njemu i vašoj ljubavi, slomljeno sreće će uvek biti jedan korak ispred vas. Kada pokušavate da popravite stvari sa nekim iz prošlosti, sve će uvek izgledati nejasno (i biče bolno). To je kao da napravite dva koraka napred i jedan nazad.Ne možete se pomeriti dalje bez bolnih osećanja koja bombarduju vaš um svaki put kada pogledate u tu osobu. Potrebno je da prođe neko vreme kako biste se oporavili od neuspešne veze.5. Nikada neće biti isto kao što je bilo na početku vezeZaista se teško zaboravlja sam početak veze, kada je sve bilo savršeno. Ova faza je najlepša jer se tada upoznajete, provodite mnogo vremena zajedno, planirate budućnost...Ipak može se desiti da vas dvoje odlično poznajete jedno drugo, ali ne dovoljno dobro da biste shvatili koji su neodstaci u vašoj vezi. Jednom kada se veza završi, nema šanse da će ikada pronaći put nazad, i postati onako savršena kao što je bila na početku. To je nemoguće kao kada pokušate ponovo da verujete nekome ko vas je prevario.6. Postoji neko bolji za tebePogledate bolje na vašu vezu. Da li ste srećni, ili samo tako mislite? Da li apsolutno volite osobu svim svojim srcem, ili vam on ipak služi za ubijanje dosade i usamljene noći? Da li razmišljate o ovoj osobi tokom čitavog dana, ili isključivo u mračnoj sobi u 2 ujutru?Budite iskreni prema sebi, svojim osećanjima ali i svom srcu. Pronađite nekoga ko vas poštuje, nekoga ko će vas pitati zašto ste ikada gubili vreme pre njega. Ova osoba će vam promeniti život tako što će on postati jednostavniji, a vi ćete biti puni elana, energije i satisfakcije.

Tekst priredila: Kristina MiloševSa sajta Cosmopolitan pročitajte:Ne biste ni pomislile: 3 stvari koje muškarci uvek žele u krevetuMomci objasnili: 10 stvari koje žene skroz pogrešno rade u krevetu8 načina da ove sezone imate najbolji seks u životuUpozoravamo: 6 mesta na kojima ne bi trebalo da imate sex ( NIKADA)Otkrivamo: 4 joga poze zbog kojih ćete imati najbolji seks u životu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track