Joga za trudnice: Put ka zdravijoj trudnoći i lakšem porođaju (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Saveti stručnjaka

Joga za trudnice: Put ka zdravijoj trudnoći i lakšem porođaju (VIDEO)

Žena -
U okviru mnogih programa pripreme za porođaj preporučuje se joga, koja se pokazala kao izuzetno korisna tokom drugog stanja. Pogledajte kako izgleda jedan čas joge za buduće mame.

Mnoge žene kada ostanu u drugom stanju fizičku aktivnost smanje na minimum, međutim to nije razlog da se u potpunosti ulenjite. Da biste imale što lakšu i zdraviju trudnoću, nastavite sa sprovođenjem zdravih životnih navika, samo ih prilagodite fazama kroz koje prolazite. Svakako, fizička aktivnost je jedna od njih, a značajno je to što kasnije može da vam olakša i sam porođaj.Upravo iz tog razloga, u mnogim školicama za trudnice vežba se joga. Veruje se da su trudnice koje vežbaju jogu bolje pripremljene za porođaj i lakše ga prebrode, a osim toga, kada je trudnica u skladu sama sa sobom, lakše će da uspostavi i vezu sa nerođenom bebom.Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.com Pogledajte kako izgleda jedan čas joge za buduće mame:

http://www.youtube.com/watch?v=C4eSxcUcl_0
Yumama.com Trudnoća: Tri načina da ublažite bolove u leđima (VIDEO) Pilates vežbe u trudnoći (VIDEO) Superhrana: 15 obaveznih namirnica u ishrani trudnica 6 razloga zašto je dobro biti trudnica tokom leta Pet vežbi za trudničke dane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track