(FOTO) Rekli su joj da izgleda savršeno, ali ona je svima dokazala da nisu u pravu
Foto: Fejsbuk

Objasnila na Fejsbuku

(FOTO) Rekli su joj da izgleda savršeno, ali ona je svima dokazala da nisu u pravu

Žena -
Odlučila sam da objavim ovu fotografiju i da svoj stomak prikažem takav kakav jeste, napisala je Kim

Kimberli Henderson, muzičarka iz Južne Karoline, nije više mogla da sluša komentare kako posle četiri porođaja izgleda savršeno. Kad je svima na internetu pokazala da je daleko od savršenstva, za nekoliko dana je dobila više hiljada lajkova na Fejsbuku.

"Odlučila sam da objavim ovu fotografiju i da svoj stomak prikažem takav kakav jeste, bez fotošopa, jer sam imala problema da prihvatim svoj izgled posle porođaja. Sad znam da ni vežbanje neće skinuti ovaj višak kože. Niti će moje strije nestati, i to je u redu jer se svako jutro budim uz četiri nasmejana lica, i to me podseća da su oni vredni ovakvog stomaka, kao i ovih strija", napisala je Kimberli.

Nekad joj je savršeno telo bilo glavni cilj, vremenom je shvatila da i mane umeju da budu lepe, pa ponosno šeta u bikiniju. Kako je rekla, sve mame su prelepe i atraktivnije od svih. Kimberli je pažnju javnosti privukla i svojim originalnim način da pronađe majku koja ju je napustila- objavljivanjem videa na Jutjubu.

"Majka je nestala iz mog života kada sam imala 11 godina. Stalno se nadam da će videti neki moj video i da će je to navesti da mi se javi", rekla je ona.

Everyone always compliments me on how I have such a "perfect" body after 4 kids. I decided to upload this pic and leave...

Posted by Kimberly Henderson on Thursday, 18 June 2015

(ŽenaBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track