Najnovije vesti

(VIDEO) DOBIĆEŠ UNUČE: Ovu reakciju budućeg deke pogledalo je više od 2 miliona ljudi!
Foto: Printskrin Yt

Iznenađenje

(VIDEO) DOBIĆEŠ UNUČE: Ovu reakciju budućeg deke pogledalo je više od 2 miliona ljudi!

Žena
Reakcije na vest da stiže beba uvek su drugačije - suze, smeh, pa ponekad čak i psovke. Ali reakcija ovog budućeg deke će vas oduševiti...

Ima li lepših vesti od onih da ćemo se ostvariti u roditeljskoj ulozi? Sigurno da ne, ali to nisu divne vesti samo za buduće roditelje, već i za buduću baku i deku.

Bake i deke kažu da je ljubav prema unučetu nešto posebno i sasvim drugačije od ostalih ljubavi, te stoga ne čudi zašto su na internetu najpopularniji upravo snimci koji prikazuju rekacije na vest da će stići unuk ili unuka.

Jedna buduća mama napravila je pravo iznenađenje za svoje roditelje. Ona je u sobi, u kojoj je prethodno na zidu napravila originalan kolaž koji otkriva da je u drugom stanju, postavila i skrivenu kameru.

Njihove reakcije bile burne, ali su se razlikovale. Dok buduća baka nije skrivala oduševljenje, deka je sačekao da ostane sam, a onda je usledilo nešto zbog čega ovaj video ima više od dva miliona pregleda.

Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:

Ultrazvučni pregled kao iznenađenje: Ovako se samo tetke raduju (VIDEO) Kada ultrazvuk pogreši: Reakcije baka i deka na vest da su umesto unuke dobili unuka (VIDEO)Neprocenjiva reakcija buduće mame: Nakon šest dečaka stiže... (VIDEO)Emotivna reakcija budućeg deke na vest o prinovi (VIDEO)Dirljiva reakcija budućeg tate koji je godinama čekao na bebu! (VIDEO)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...