ISPOVEST JEDNE MAME: Zatrudnela posle seksa za jednu noć pre 12 godina a sad traži oca deteta
Foto: Profimedia

Potraga u toku

ISPOVEST JEDNE MAME: Zatrudnela posle seksa za jednu noć pre 12 godina a sad traži oca deteta

Žena -
"Ništa ne želim od njega, on ima svoj život, ali želim da zna istinu. Svi mi uradimo gluposti u životu, ali ja se ne kajem. Moj sin ima 11 godina i brilijantnog očuha, pa je sve super. Ta noć me je probudila i naterala da odrastem", priča žena koja nije htela da otkrije svoj identitet

Žena i muškarac su se upoznali u jednom klubu u Dablinu i imali su seks za jednu noć, posle čega je oa ostala u drugom stanju i danas ima sina od 11 godina.

Više od deceije pošto se porodila, žena pokušava da pronađe oca svog deteta. Ona je kontaktirala TV voditelja Rajana Tabrdija kako bi ušao u trag tom čoveku. Insistira na tome da "ne želi ništa od njega", već oseća obavezu da ga obavesti da ima sina.

"Ništa ne želim od njega, on ima svoj život, ali želim da zna istinu. Svi mi uradimo gluposti u životu, ali ja se ne kajem. Moj sin ima 11 godina i brilijantnog očuha, pa je sve super. Ta noć me je probudila i naterala da odrastem", priča žena koja nije htela da otkrije svoj identitet, ali je ispričala detalje noći kada je zatrudnela.

"To se desilo u Dablinu u petak 2. avgusta. 2003. godine. Bilo je pred utakmicu Laosa protiv Armaga. Moje društvo i ja smo izašli u petak veče i upoznala sam nekoga. Odvojili smo se od prijatelja i otišli smo u, čini mi se, u hotel "Bevlej" u Balsbridžu. Sledeće jutro sam otišla na utakmicu. Nisam mnogo razmišljala o tome. Istina, imali smo seks za jednu noć i kao rezultat toga ja imam divnog sina. Nismo bili previše pijani, ali sve se dogodilo pre 12 godina pa se ne sećam svega najjasnije. Mislim da se zvao Šon i da je bio iz Armaga, a moguće je da je imao minđušu", pojasnila je majka koja traži biološkog oca svog deteta.

Iako želi da bude anonimna, ona je ostavila mejl kako bi joj se javili ljudi koji bi mogli da joj pomognu u potrazi - tubs@rte.ie.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track