PAZITE KOGA BIRATE: 8 tipova momaka koje ćete imati u vašim dvadesetim!
Foto: Printskrin

Greške koje morate da napravite

PAZITE KOGA BIRATE: 8 tipova momaka koje ćete imati u vašim dvadesetim!

Žena -
Pravljenjem grešaka, otkrivate šta i možda još važnije koga želite u svom životu. Zbog toga, put do tridesetih je popločan sa listom momaka zbog kojih ćete se kad tad stideti

Dok "skakućete" od jednog loše plaćenog posla do drugog, nemate mašinu za pranje sudova, nemate selfi štap, vaše 20-e godine su stvorene za pravljenje grešaka.Pravljenjem tih grešaka, međutim otkrivate šta i možda još važnije koga želite u svom životu. Zbog toga, put do tridesetih je popločan sa listom momaka zbog kojih ćete se kad tad stideti.

1. Muzičar

Pašćete na njegov izgled i ostajaćete satima i satima na probi benda. Ovaj momak ima moć zavođenja u žicama, ali mu nedostaje sposobnost razgovora o bilo čemu osim o samom sebi i njegovoj "neizbežnoj" budućnosti kao rok zvezda. Zbog njega, naučićete neke nove bendove i možda ćete dobiti i jednu lošu tetovažu, a onda ćete ga jednog dana ostaviti na koncertu i nikada se nećete vratiti.

2. Vrlo "bitan" pripravnik

Ovaj sveži pripravnik nije dobio dopis da više nije toliko velika stvar to što je bio na fakultetu. Na osnovu njegovog samouverenego stava, pomislili biste da se bavi spasavanjem slobodnog sveta, ali zapravo on je još uvek samo potrčko. Nemojde da očekujete da ćete od njega dobiti mnogo lepih večera, a najveći deo njegovog prihoda biće potrošen na garderobu i automobil jer misli da ga to čini bitnim. Jer on se time i bavi - bitnim stvarima.

3. Nezaposlen i nezainteresovan

On će vas osvojiti svojim odličnim smislom za humor i činjenicom "baš me briga za sticanje materijalnih stvari". Brzo ćete shvatiti da je zapravo hteo da keže: "Baš me briga da ja zarađujem za materijalne stvari", nakon što ste vi tokom veze plaćali sve račune. Imaćete jednu nezgodnu noć kada shvatite da ste prespavali na kauču na kom neko drugi spava, a veza će umreti brže nego mobilni telefon za koji niste platili račun.

4. Patološki lažov

Problem sa ovim tipom je taj što nećete shvatiti da ste pogrešili sve dok ne bude prekasno. On će vam reći da je bolestan, a vi ćete naći njegove slike sa žurke. Reći će vam da je završio sa bivšom, a vi ćete videti kako se dopisuje sa njom i to na vrlo flertan način. Reći će vam da vas voli...shvatate poentu, a sad bežite iz te veze!

5. Filozof

Malo stvari je atraktivnije o dčoveka koji zaista i ima nešto između ušiju, a vi ćete biti potpuno zainteresovani za citate Ničea. Uskoro ćete naučiti da ovo verbalno maltretiranje može da traje satima i satima i da ćete na kraju završiti u Danteovom paklu. Na kraju ćete se urazumiti i naći ćete momka koji sjajno priča o nekim fenomanalnim i interesantnim stvarima.

6. Super vegetarijanac

On je neverovatno pažljiv. On je savestan, voli životinje. On izgleda savršeno dok provodite treći uzastopni vikend gledajući dokumentarne filmove o pravima životinjama i jedite nešto što treba da liči na slaninu. Kada počne da vam "prebacuje" gde se koje đubre baca, znaćete da je vreme da bacite i vašu vezu.

7. Problem sa besom

On će izgledati jako mirno i opušteno dok ne napravite grešku i sednete u kola sa njim. Moraćete da ga pitate da li je zaista neophodno da toliko viče na neko samo zato što vozi malo sporije od njega. Bez obzira koliko vam se ovaj momak dopada, shvatićete da pored sebe imate tempiranu bombu.

8. Stariji muškarac

On je razveden i zna dosta o egzotičnim stvarima poput vina i 80-im godinama. Biti sa njim učiniće da se osećate mladom i neodoljivom, ali biti sa njegovim tužnim problemima sa vezivanjem učiniće da se osećate kao da zaslužujete bolje od ovoga. Zato uzmite stvari iz sportskog automobila i nađite momka vaših godina da sa njim napravite neke greške.

(MTV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track