PRIVUCITE POZITIVNU ENERGIJU: Sitnica koje vašem domu donose sreću, ali i nesreću
Foto: Profimedia

Obratite pažnju

PRIVUCITE POZITIVNU ENERGIJU: Sitnica koje vašem domu donose sreću, ali i nesreću

Žena -
Kod uređenja doma obavezno obratite pažnju na ovih nekoliko sitnica jer mogu da vam donesu sreću, ali i nesreću

Želite li dom bez negativne energije, izbegavajte sledećih pet sitnica koje donose nesreću:

1. Ogledalo okrenuto prema krevetu

Veruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, puštajući loše uticaje iz spoljašnjosti u inače dobar i zdrav brak.

2. Crna vrata

Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju stranu sveta su okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sever, inače će u vaš dom pozvati lošu sreću.

3. Biljka s bodljama

Za oštre, šiljaste predmete takođe se smatra da donose nesreću i želite li da vaš dom privuče pozitivnu energiju izbegavajte u njemu držite biljke s bodljama, poput kaktusa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Kalendar na krivom mestu

Kalendar obešen na ulazna vrata doma podsetnik je na prolaznost života te se veruje da tada utiče na trajanje životnog veka njegovih stanara.

5. Slika brodoloma

Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju stanara.Želite li dom pun pozitivne energije, unesite u njega sledećih pet sitnica koje donose sreću:

1. Sveže cveće

Stavite li sveže cveće na neko vidljivo mesto u svom domu, sreća vas neće zaobići. Samo ne stavljajte cveće s bodljama (pogledaj dio teksta o predmetima koji donose nesreću pod brojem 3).

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2.Obojana vrata

Gledaju li vrata na jug obojite ih u crvenu ili narandžastu boju, vrata okrenuta prema severu trebala bi biti plava ili crna, gledaju li na zapad izaberite sivu ili belu boju, a ona okrenuta prema istoku doneće vam sreću ako su smeđa ili zelena.

3. Raspored nameštaja

Veruje se da kružno postavljeni nameštaj pomaže u protoku energije. Takođe se smatra da će krevet okrenut dijagonalno na vrata spavaće sobe ispuniti dom pozitivnom energijom.

4. Lovac na snove

Obešen u spavaćoj sobi, lovac na snove štiti stanara od ružnih snova.

5. Potkovica

Mnoge kulture veruju da konjska potkovica obešena iznad vrata donosi sreću. Ako je potkovica okrenuta prema gore to će osigurati da sreća ne nestane, a ako je okrenuta prema dole sreća će pasti na svakoga ko prođe kroz ta vrata.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track