Najnovije vesti

Alarm da je vaše telo puno otrova: Neobični znaci koje ne smete da ignorišete!

UZMITE ZDRAVLJE U SVOJE RUKE

Alarm da je vaše telo puno otrova: Neobični znaci koje ne smete da ignorišete!

Žena
Kako biste saznali u kakvom je stanju vaš organizam, dovoljno je samo da oslušnute svoje telo i obratite pažnju na znakove koje vam svakodnevno šalje

U ljudskom organizmu svakodnevno se nagomilavaju toksini. Unosimo ih kroz ishranu, čak i vazduh, a ima ih toliko jer se zbog nepravilne ishrane i nedovoljno fizičke aktivnosti ne mogu sami izbaciti.Kako biste saznali u kakvom je stanju vaš organizam, dovoljno je samo daoslušnute svoje telo i obratite pažnju na znakove koje vam svakodnevno šalje, a koje uopšte ne primećujete i ne smatrate upozoravajućim.Ovo su četiri najčešća alarma da je vaše telo prepuno toksina kojih se hitno morate osloboditi!1. Fiziološke potrebeŠto češće idete u toalet, više toksina ima u vašem organizmu! Ipak, ovo ne treba da vas uplaši, jer se na taj način izbacuju. U suprotnom se vraćaju u krvotok i mogu napraviti velike probleme, zato oni koji imaju problema sa zatvorom treba da piju što više vode, čajeva i neki probiotik, kako bi osigurali pražnjenje crevabarem jednom dnevno.

2. Loš zadahLoš zadah nije samo nešto što može da vam pokvari sastanak sa potencijalnim partnerom, on takođe može biti pokazatelj koliko toksina ima u vaše organizmu. Loš zadah iz usta može da nastane zbog bakterija, ali može biti i znak da vaša jetra i creva imaju problem sa izbacivanjem otrova. Koristite čistač za jezik kako biste eliminisali bakterije koje prekrivaju jezik, a uzimajte i sveže začinsko bilje poput peršuna i korijandera, koji su fantastični detoksifikatori jetre.3. Smetaju vam mirisiAko imate jake reakcije na mirise kao što su parfemi ili dim, možda vam to uzrokuju toksini u vašem telu. Mnogo puta postajemo preosetljivi na mirise ukoliko jetra ima problem sa eliminisanjem različitih toksina iz tela. Kad su putevi detoksikacije zatvoreni, telo to oseća, pa čula postaju izoštrena i mogu izazvati reakcije poput glavobolje i mučnine. Pomozite svojoj jetri začinskim biljem poput mlečnog čička i maslačkovog korena, koje možete konzumirati u obliku čaja. Možete probati i popularnu praksu detoksikacije ricinusovim uljem.

4. Uporan višak kilogramaPostoje mnogi razlozi za otpor gubljenju težine. "Poludeli" hormoni, nepravilna ishrana i naravno toksini. Toksini poput dioksina, PCB-a, i mnogi pesticidi sulipofilni, što znači da se u našim telima spajaju sa masnim ćelijama. Kada je telo njima preopterećeno, može biti nemoguće skinuti tu dodatnu težinu.Ključno je pobrinuti se da telo na pravilan način izbacuje toksine. To znači poboljšati prirodnu sposobnost tela da to učini i pronađe ravnotežu. Neki siguran način čišćenja ili detoksikacije može pomoći, ali smanjivanje izloženosti toksinima je jako važno. Odaberite čistu, organsku hranu kad god je to moguće i pobrinite se da se dobro oznojite, obavite veliku nuždu, hidrirate organizam i kvalitetno dišete svaki dan.Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil, link na Pogledajte još na portalu Stil:Domaći lek za proširene vene: Lepe i zdrave noge koje više ne bole!Limun izazov: 28 dana po čaša i doživećete neslućene promene! (VIDEO)12 dana jela samo banane: Žena opisala neverovatnu transformaciju celog tela! (VIDEO)Lek za mnoge bolesti: Za ovu biljku kažu da daruje besmrtnost! (VIDEO)Kralj alternativne medicine otkriva: Izlečite glavobolju za samo 50 sekundi! (VIDEO)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...