Najnovije vesti

5 DEVOJAKA OTKRILO: Kada je pravo vreme za prvi seks u novoj vezi?
Foto: Profimedia

MALI SEKSI SAVETI

5 DEVOJAKA OTKRILO: Kada je pravo vreme za prvi seks u novoj vezi?

Žena
01:30h
Možda i nema pravog odgovora, ali mi vam pomažemo da dođete do približnog rešenja

Ovaj tekst preuzet je sa sajta CosmopolitanSvaka nova veza, dečko i seksualni odnos predstavljaju novo iskustvo. Često se postavlja pitanje kada je pravo vreme za stupanje u intimne odnose. Da li je mesec dana prerano ili sasvim u redu? Odgovore smo potražili na jednom američkom sajtu Glamour u kojem su 5 devojaka priznale posle koliko su spavale sa svojim sadašnjim momcima pa možda i vi dođete do pravog odgovora.

“Sa svojim sadašnjim dečkom spavala sam prvo veče! Moram da priznam da je alkohol odigrao veliku ulogu u tome. Sreli smo se u jednom baru, a zatim je on i moje društvo sa kojim sa izašla to veče, svratili kod mene u stan kako bi nastavili žurku. Proveli smo noć zajedno i možda nije najbolji početak veze, ali nama je odlično. Već 2 meseca smo zajedno. Ipak, trebalo bi prvo da upoznate osobu, jer neće svako imati sreće ako ja”.“Moj dečko i ja smo čekali punih 9 meseci. On je naravno želeo mnogo ranije da se desi, ali ja sam želela da sačekam. Sa momcima pre njega sa m mnogo ranije stupila u seksualni odnos i veze, ali sa njim sa želela da sačekam jer sam prepoznala da je on pravi. Evo sada živimo zajedno više od godinu dana”,“Posle mesec dana veze. Iako mislim da je i to kratko vreme jer 30 dana je kratak period. Međutim, nisam se pokajala, jer praktično nismo napuštali krevet nedelju dana. Bilo je sjajno.

“Tri puta sam izašla sa sadašnjim dečkom. I posle trećeg dejta spavali. Ne treba se bazirati na to kada je pravo vreme. Kada osetite da je vreme, tada to i uradite.“Posle 2 meseca. Mislim da to nije ni rano, a ni kasno. Taman dovoljno da upoznate nekog i shvatite da li vas privlači ili ne.Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:Da li ste je dobili? 10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vasSeksi SMS-ovi koji će mu se svidetiMomci iskreno priznali: Evo zašto varamo devojke!Momci objasnili: 10 stvari koje žene skroz pogrešno rade u krevetu7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja