OD NISKE DEVOJKE DO MANEKENKE: Kako da izgledate visoko i bez štikli?
Foto: Profimedia

MALI MODNI TRIKOVI

OD NISKE DEVOJKE DO MANEKENKE: Kako da izgledate visoko i bez štikli?

Žena -
Duge noge i vitko telo možete imati ukoliko primenite 4 sjajna trika...

Ovaj tekst preuzet je sa sajta CosmopolitanŽelite da izgledate vitkije i više, ali da se ne mučite sa visokim potpeticama? Isprobajte sledeće (udobne) trikove koji će odmah izdužiti vašu siluetu.

Visoki strukBez obzira da li ste se odlučile na pensil suknju ili šorts sa visokim strikom, ovakvi modeli će momentalno izdužiti vaše telo. Još bolji izbor je krop top umesto košulje.

KombinezoniMislimo na kratke kombinezone! Tačnije, što su kraći to su bolji za vašu figuru jer će maksimalno izdužiti noge.Monohromatska šema bojaIskombinujte stajling tako da preovladava jedna boja u više nijansi. Ovakav način oblaženja će vizualno izdužiti vašu figuru.

Kratka kosaUkoliko niste baš obdarene visinom, prva stvar koju treba da uratite je da promenite frizuru. Duga kosa je najveći neprijatelj niskih devojaka, tako će najbolji izbor biti paž frizura koja je lepo otkriti vrat i izdužiti figuru.Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:Da li je želite: Haljina za kojom je poludeo ceo internet!6 poruka koje momci ne žele da dobiju od vasPoruka svim devojkama: 4 stvari koje treba da znate pre stupanja u vezu!10 znakova da imaš seks sa pogrešnom osobomMomci objasnili: 10 stvari koje žene skroz pogrešno rade u krevetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track