ŽENE, OBRATITE DOBRO PAŽNJU: Evo šta ste godinama radile na pogrešan način!
Foto: Facebook/printskrin

Mnoge će se nervirati

ŽENE, OBRATITE DOBRO PAŽNJU: Evo šta ste godinama radile na pogrešan način!

Žena -
Njegov post je lajkovalo više 70.000 ljudi, a oko 10.000 korisnika je nastavilo diskusiju, uključujući veliki broj onih koji insistiraju na tome da se plastika ne skida već da štiti uši

Kada je jedan korisnik objavio na Fejsbuku fotografiju uz obrazloženje da se plastični deo skida sa šrafa za miđuše pre nego što se stavi na uši nastala je čitava polemika.

"Nakon 19 godina života, saznajem da bi trebalo skinuti plastiku", napisao je Džozer Ajub. Njegov post je lajkovalo više 70.000 ljudi, a oko 10.000 korisnika je nastavilo diskusiju, uključujući veliki broj onih koji insistiraju na tome da se plastika ne skida već da štiti uši.

Iako su mnogi bili iznenađeni oko ove prilično nebitne dileme, mnoge devojke priznaju da godinama hodaju sa plastikom ne znajući da ona treba da se skine.

"Ceo moj život je šala", glasi jedan od duhovitih komentara.

Oglasila se čak i jedna prodavačica nakita koja je rekla da je potpuno zbunjena novim otkrićem – “Radim u prodavnici nakita tri godine i mislim da će mi mozak sada eksplodirati

Mnogi tvrde da plastiku ne treba skidati i da je sve ovo izmišljotina - "Plastika pomaže da minđuše ostanu na mestu, naročito je korisna kod onih visećih teških minđuša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track