(VIDEO) Nije puštala noću vodu u WC i onda doživela fenomenalno iznenađenje!

Romantičan muž

(VIDEO) Nije puštala noću vodu u WC i onda doživela fenomenalno iznenađenje!

Žena -
kada ide piškiti usred noći, Nia ne pušta vodu jer se boji da će tako probuditi njihove dve male ćere. Uzbuđen zbog činjenice da je test pokazao da je Nia zaista trudna, on joj je to pokazai pred njihovim ćerkama

Sem Rajder (29) i Nia (26) su zajedno su od srednje škole i imaju dvoje dece.

Sem je saznao da će postati tata dva puta na tradicionalni način - direktno od buduće mame. Međutim došao je na ideju da joj on to saopšti pošto mu je dan ranije supruga spomenula da PMS kasni već dve nedelj. Naime, kada ide piškiti usred noći, Nia ne pušta vodu jer se boji da će tako probuditi njihove dve male ćere. Uzbuđen zbog činjenice da je test pokazao da je Nia zaista trudna, on joj je to pokazao pred njihovim ćerkama za doručkom.

Nia je neko vreme mislila da ju Sam samo zeza, ali onda je shvatila da je sve ipak istina. Naravno, za svaki slučaj, nakon svega su iskoristili još jedan test za trudnoću. I on je pokazao kako će Sam i Nia po treći put postati roditelji.doručkom.

"Sanjao sam o tome da ću joj saopštim da je trudna. Ona noću stalno ide u WC, jer ima malu bešiku, ali ne pušta vodu jer se plaši da će probuditi bebu", rekao je ovaj, na neki čudan način romantični suprug.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track