ISPOVEST PROSTITUTKE (22): Muž me ne kontroliše, ne smeta mu ali nekada pokaže ljubomoru
Foto: Profimedia

Odgovara na sve što mnoge zanima

ISPOVEST PROSTITUTKE (22): Muž me ne kontroliše, ne smeta mu ali nekada pokaže ljubomoru

Žena -
Na početku bih bila nervozna, hvatala bi me mučnina, ali danas više nemam takav osećaj, iskreno govori Imogen

Mlada Australijanka Imogen (22), koja za život zarađuje prostitucijom, na Redditu je odgovarala na pitanja brojnih korisnika te web stranice.

Korisnicima je rekla da dolazi iz porodice srednje klase, da je udata i da je vlastito telo počela da prodaje čim je napunila 18 godina.

Prostitucija je, inače, u Australiji legalna, premda nije na celoj teritoriji dozvoljeno otvaranje bordela.

"Imala sam divno detinjstvo, puno novca i ljubavi, niko me nije zlostavljao, stvarno su me lepo odgajali", pohvalila se Imogen.

"Ovim poslom počela sam da se bavim kada sam napunila 18 godina, zatim sam dve godine pauzirala, a onda sam opet počela kako bi sebi platila studije psihologije. Na posao sam se bacila odmah nakon što sam ga dobila: bilo je grozno, bio je to najobičniji seks. Na putu ka kući rekla sam sebi: Hej, pa ti si prostitutka", napisala je na Redditu Imogen i privukla pažnju korisnika ove društvene mreže, posle čega je počela da odgovara na seriju pitanja.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Nije to baš kako se ljudima čini. Sve je čisto i profesionalno. Na početku bih bila nervozna, hvatala bi me mučnina, ali danas više nemam takav osećaj. Svaka devojka ima svoj razlog zašto se ovim bavi, ali većinom su to pristojne devojke koje su zaglibile u kreditima, moraju da prehrane porodicu i žele da putuju ili studiraju", kaže Imogen. Ona je dodala da je niko ne prisiljava na prostituciju, već da je to u potpunosti njen izbor, kao i da zbog toga nije zažalila.Mnogi korisnici Reddita ostali su iznenađeni njenim tvrdnjama da živi u srećnom braku.

"Mom mužu to ne smeta, on zna da razdvoji posao od porodice. Ponekad ga uhvati ljubomora, ali onda mu kažem da je posao posao. Nisam otišla na žurku već da zaradim novac. Kažem mu da mi se muškarci sa kojima spavam ne sviđaju i da seks sa njima nije nikakav poseban doživljaj. Često mu sa posla šaljem SMS poruke kako bih mu dala do znanja da mislim na njega", navodi Imogen.

U braku su već dve godine.

"On je muškarac iz mojih snova i svestan je toga. On je moje sunašce", napisala je Imogen. Međutim, korisnici Reddita sa nevericom su počeli da komentarišu kako je njoj muž ustvari makro.

"Čak me ne kontroliše, ne dogovara mi poslove, nema baš nikakav kontakt sa mojim klijentima. Bordelu ni ne prilazi, ne zna ni kako me tamo zovu", napominje ona.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ipak, priznaje da sa mužem često otvoreno razgovara o poslu.

"Ako želi da prestanem da se bavim prostitucijom, samo treba to i da mi kaže i ja ću tako i da uradim", tvrdi Imogen i dodaje da mnoge njene koleginice nisu te sreće sa svojim partnerima.

"Mislim da mnoge odaberu tipa kojeg i zavole, a na kraju ih je strah da mu priznaju istinu", kaže Imogen i otkriva da deo njenih koleginica radi samo dnevne smene i izbegavaju da govore sa svojim bližnjima o poslu.

Imogen je rekla i to da će prostitucijom prestati da se bavi onda kada joj finansijka situacija to i bude dozvolila.

"Na nekom normalnom poslu ne bih mogla da zaradim 500-1000 dolara na noć. A i da budem iskrena, ja sam svojim poslom zadovoljna. Jednostavno, mislim da nisam osoba koja bi mogla da šljaka pet dana u nedelji da bi zaradila samo za stanarinu, a ostatak vremena provodila uz knjigu. Radim samo jednu noć nedeljno. Ako zaradim hiljadu dolara, to je to za tu nedelju."

Smena joj traje osam sati, a sat seksa naplaćuje 300 dolara.

"Meni ide 200 dolara za svaki odrađeni sat, a imam i bakšiš. Ljubljenje ili druge dodatne usluge koštaju po 50 dolara svaka."

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Otkriva da su joj klijenti često muškarci bez seksualnog iskustava, koji neretko samo žele da razgovaraju sa njom.

"Barem jednom nedeljno dođe mi klijent koji mi govori kako sam prelepa, prepametna i previše normalna da bih se bavila ovim poslom."

Imogen kaže da deo klijenata ima problema u krevetu sa svojim suprugama, a takvi su joj karakterno najgori.

"Samo sam jednom bila sa tipom koji je bio toliko grub da me je stvarno bolelo pa morala da mu kažem da prestane."

Premda klijenti često zahtevaju seks bez zaštite, prezervativi su obavezni, a na svaka tri meseca se obavljaju i lekarski pregledi.

U bordelu su alkohol i droga strogo zabranjeni, ali pijane mušterije ne odbijaju.

"Ceo vikend bi nam propao ako ih ne bismo puštali unutra. Odbijamo ih jedino ako povraćaju ili sl. Ali generalno, sve su to kul tipovi, a svaki peti čak dobro izgleda. Mnogi se nadaju da će me zadovoljiti, ali ja uvek simuliram. Privlačan mi je samo moj dragi", zaključuje Imogen.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track