OTKRIVAMO: Seksi SMS-ovi koji će se svideti vašem momku
Foto: Profimedia

MALE TAJNE ZAVOĐENJA

OTKRIVAMO: Seksi SMS-ovi koji će se svideti vašem momku

Žena -
Zamenite svakodnevne poruke ovim zanimljivm SMS-ovima koji će oduševiti svakog muškarca…

Ovaj tekst preuzet je sa sajta CosmopolitanPredlažemo da obratite pažnju na listu tekstualnih poruka koju će vaš dragi jedva dočekati da dobije. Ovakve poruke rasplamsaće njegovu maštu, zbližiti vas i povećati temperaturu u spavaćoj sobi!

1. Znam da ideš u teretanu, ali sačuvaj malo snage za kasnije ;)2. Nosiš crnu kravatu? Hajde da je iskoristimo večeras. 3. Kad stižeš? Ne nosim gaćice.4. Moram nešto da ti pokažem, sakrila sam ga u grudnjak. Podseti me kad dođeš.5. Slikala sam tvoju guzu danas dok si izlazio iz stana. Predivno!6. Pokazaću ti, ako mi pokažeš ;)7. Imala sam naporan dan. Hoćeš da mi pomogneš da se opustim? ;)8. Imam novu igračku. Igramo se večeras?9. Nosim onu haljinu koju voliš... bez ičega ispod nje...10. Razmišljam o tebi ceo dan. Nije nimalo nevino.11. Dođi kod mene za sat vremena. Ne treba ti previše odeće.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:Da li ste je dobili? 10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vas7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke!5 poruka koje NIKADA ne bi trebalo da mu pošalješIskreno pismo bivše devojke: Evo šta želim da poručim svojoj zameni!Zašto je ignorisanje recept da vratite voljenu osobu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track