(VIDEO) Roditelji usvojenoj ćerki na dan venčanja poklonili tajnu čuvanu 20 godina!
Foto: Printscreen

Emotivno

(VIDEO) Roditelji usvojenoj ćerki na dan venčanja poklonili tajnu čuvanu 20 godina!

Žena -
Ljudi često kažu da nije bitan poklon, već misao koja ide uz njega. Možda ne postoji lepši način da se dokaže ova izreka od primera porodice Blekledž

Šeri i Krejg Blekledž nisu mogli imati svoju decu, pa su usvojili Bruk i njenog brata Brajana kad su još bili novorođenčad.

U martu se Bruk udavala za svog partnera Tejlora Zuga, i sve je snimljeno, pa su mnogi emotivni trenuci ostali zableženi kao uspomena za budućnost. Ali, jedan od takvih trenutaka zasigurno je bio neočekivan za Bruk. Majka joj je poklonila nešto što je bila tajna više od 20 godina.

Njeni roditelji Šeri i Krejg napisali su joj pismo kada je imala samo 18 meseci, u kojem su joj između ostalog napisali da ‘žele da zna koliko je vole i koliko je radosti donela u porodicu’.

Još tada su odlučili da će joj ga pokloniti na dan njene svadbe. Kako bi poklon bio još lepši, Šeri ga je isprintala na tkanini koji je pripadao njenoj venčanici.

“Usvojena je, ali uvek sam htela da zna koliko je volim, i maštala o tome da je podsetim na to na dan njenog venčanja”, kaže majka.

http://www.youtube.com/watch?v=LxpXXoC0FyQ

(fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track