MISLILI STE DA NIJE BITNO: Način na koji oblačite grudnjak govori mnogo o vašoj ličnosti

svako ima svoju rutinu

MISLILI STE DA NIJE BITNO: Način na koji oblačite grudnjak govori mnogo o vašoj ličnosti

Žena -
Očigledno ovaj naizgled trivijalni potez otkriva mnogo o vašoj ličnosti, pogledajte šta vi otkrivate na taj način

Verovatno bi većina žena na pitanje "kako oblačite brushalter" odgovorila jednostavno "na uobičajeni način". Međutim, kada bolje razmislite o tome, sigurno imate neku rutinu - kopčate brus napred ili iza, prevlačite ga preko glave ili nešto drugo? Očigledno ovaj naizgled trivijalni potez otkriva mnogo o vašoj ličnosti.

1. Nosite grudnjak koji se kopča pozadi i kopčate ga na leđima

Vi ste osoba koja se drži tradicije i obično pratite pravila koja su vas naučili još dok ste bili mali. Tako da ima i smisla da kopčate grudnjak onako kako je to i vaša mama radila i kako ste videli od drugarica.

2. Nosite grudnjak koji se kopča pozadi i kopčate ga napred pa ga rotirate

Vi ste osoba koja ima snažan uticaj, volite da vas cene i podržavaju. Uvek se trudite da izgledate savršeni i vaš donji veš se uklapa u to. Verovatno birate interesantne i atraktivne modele. Što se tiče samog kopčanja, to je siguran način da nećete promašiti kopču ili izgubiti dodatno vreme na podešavanje.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3. Nosite grudnjak koji se kopča napred

Vi ste osoba koja voli kontrolu i trudite se da ne protraćite ni trenutak svog života. Nema šanse da se patite sa kopčama koje čak ni ne vidite. U izboru donjeg veša birate kvalitetne komade i klasične modele, kako prenosi Redbuk.

4. Jednom zakopčate grudnjak pa ga navlačite preko glave

Vi ste osoba koja voli da bude sigurna da su stvari odrađene kako treba. Zbog toga smatrate da je lakše da jednom zakopčate brushalter i onda ga jednostavno navučete. Možda se zato i osećate najprijatnije u sportskim modelima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(zena.tvbest)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track