Jelena Đoković održala lekciju iz stila: Dama uvek nosi ove 2 stvari! (FOTO)
Foto: Profimedia

LEŽERNO

Jelena Đoković održala lekciju iz stila: Dama uvek nosi ove 2 stvari! (FOTO)

Žena -
Supruga Novaka Đokovića svakodnevno objašnjava šta znači biti dama, a ove modne savete možete i sami da primenite

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, svakodnevno objašnjava šta znači biti dama, a ove modne savete možete i sami da primenite. Tajna je u klasičnom izgledu, prirodnoj šminki i divnom osmehu - jer samo je srećna žena lepa žena.

Postoji nekoliko trendova koji su uvek u modi. Jedina razlika je u tome što sa svakom decenijom, njihov izgled postaje savremeniji i prilagođava se ukusu ljudi. Međutim, osnovni stil i suština su uvek isti.Evo nekih stvari koje žive izvan vremena, a koje Jelena Đoković nosi stalno:Godine, veličina ili visina ništa ne znače. Uklopite belu majicu ili košulju sa crnim ili plavim farmerkama ukoliko želite da izgledate opušteno, a u isto vreme i lepo.

Ovakva odeća vam pruža veliku fleksibilnost. Ukoliko nosite belu košulju i farmerke uz baletanke, izgledaćete opušteno, a ukoliko dodate neku maramu i visoke potpetice, bićete spremni za večernji izlazak.Kada malo bolje razmislite, zaista vam je malo toga potrebno da budete uvek dobro obučeni - jedne fine farmerke i bela majica, i eto, vi ste već u trendu - i sada i uvek.

Takođe je bitno da nakit bude neupadljiv - jednostavne minđuše ili dobar klasični sat idealni su za svaku priliku.Lekcija Jelene Đoković glasi: Budite jednostavni i prirodni. Nosite odeću, a nemojte dopustiti da odeća nosi vas!Ovaj tekst je preuzet sa portala StilPogledajte još na portalu Stil: Zacrvenećete se: Kejt Midlton ovako tepa svom mužuPlač Majke Božije na ikoni: Niko ne plače kad je dobro!Kad savršen plan krene naopako: 5 žena otkrilo neočekivano iskustvo sa porođaja!Zabranio deci da ulaze u sobu: Biće vam jasno zašto kada pogledate! (VIDEO)Čudesne monaške kapi: Sprečavaju da telo oboli, obnavljaju imunitet! (RECEPT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track