OVO JE ODGOVOR: Šta da radim, imala sam odnos sa dečkom sa Fejsbuka, a onda me je obrisao
Foto: Profimedia

Životni saveti

OVO JE ODGOVOR: Šta da radim, imala sam odnos sa dečkom sa Fejsbuka, a onda me je obrisao

Žena -
Upoznala sam jednog dečka preko Fejsbuka i nakon pijane večeri smo imali odnos, ali on mi se od tada uopšte ne javlja

“On je prijatelj mog prijatelja na Fejsu i svideo mi se na profilnoj fotografiji pa sam mu poslala poruku s pitanjem gde je nabavio tu super košulju”, započine svoje pismo Dragoj Deidre, kolumnistkinji britanskog Sana koja pomaže čitaocima kod ljubavnih problema.

“Razmenjivali smo poruke nekoliko nedelja, a onda je on predložio da se vidimo. Čak je spominjao i vezu.Došao je i taj dan i osećala sam se vrlo uzbuđeno pa sam se obukla seksi samo za njega. Ja imam 20 a on 21 godinu. Izašli smo na piće, a zatim smo otišli u šetnju pored reke. Bilo je baš romantično.Posle toga se nismo čuli nekoliko dana, a onda sam naletela na njega u jednom klubu. Častio me pićem, a onda smo se poljubili. Obzirom na to da sam popila malo više, ponudio je da me odveze kući, a to se završilo tako što smo imali seks u autu.Sledećeg dana me je bilo sramota zbog toga, a osećam se još gore zbog toga što ne želi više nikada da me vidi. Čak me je izbrisao s Fejsbuka.Navukao me je na tanak led i baš me je povredio. Ne znam čime sam to zaslužila.”

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Odgovor:On je stvarno loše postupio prema tebi. Istina, kad četujemo s nekim preko društvenih mreža, može da nam se učini da ga dobro poznajemo, ali zapravo o njima znamo samo ono što nam oni prezentuju, a što se tiče bilo kakve veze, nismo ni blizu toga.Gotovo uvek ćemo pogrešiti ako imamo seks prvi ili drugi put nakon upoznavanja. Takođe, pazi i kad izlaziš da ne piješ toliko da ne možeš više pravilno da rasuđuješ.

(Magazin.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track