Jeste li znali ove zanimljivosti o Dvejnu Džonsonu?
Foto: Profimedia

(NAD)MOĆNI ROK

Jeste li znali ove zanimljivosti o Dvejnu Džonsonu?

Žena -
Postoji li muškarac odan teretani koji se ne divi nadmoćnom i istrajnom Roku ili devojka koja za njim ne uzdiše? Upoznajte čoveka iza gomile mišića koja ne prestaje da nas oduševljava!

1. Njegov otac i tast su bili rvači – baš kao i trojica njegovih ujaka i šest rođaka!2. Odlučio je da pohađa Univerzitet u Majamiju jer je to jedina škola koja se nije otimala za njega kao fenomenalnog sportistu.3. Smatra da je jedini razlog što je počeo da dobija ponude iz Holivuda uspeh epizode humorističke emisije Saturday Night Live u kojoj je gostovao4. Njegov honorar za ulogu u filmu "Kralj Škorpiona" iznosio je 5,5 miliona dolara -– što je svetski rekord za debi nekog glumca.5. Godine 2009, postao je Kanađanin. Nakon što je na snagu stupio zakon prema kojem svi ljudi potekli od roditelja Kanađana koji su rođeni van Kanade u prvoj generaciji nakon 1947. godine, automatski postaju kanadski državljani.6. U čuvenoj serijiThat 70's Show, koja se emitovala od 1998. do 2006, glumio je svog oca!7. Njegova baka Lia Maivia bila je jedna od tek nekoliko žena koje su promovisale rvanje.8. Dvejn je odrastao u Kaliforniji, na Novom Zelandu, Havajima i u Pensilvaniji.9. Glumio je vanzemaljskog rvača u Star track-u.10. Njegov najčešći dubler je njegov blizak rođak Tanoai Rid.11. Lik koji igrao u filmu Fast and furious je napisan za jednog njegovog starijeg kolegu, ali je nakon insistiranja fanova da se on i Vin Dizel nađu zajedno na filmskom platnu, uloga prilagođena moćnom Roku!12. Kada je imao 16 godina, bio je težak više od 100 kilograma!13. Bio je zvezda spota Vajklefa Džina u pesmi It doesn't matter.Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.

SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ: 10 stvari koje su devojkama važnije od veličine penisa Brus Li: 18 stvari koje niste znali o najvećem majstoru 9 stvari koje niste znali o Arnoldu Švarcenegeru 5 stvari koje niste znali o Džonu Teriju 8 SMS poruka koje svaka devojka želi da dobije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track