(FOTO) Nikad viđene fotografije: Srpska princeza (54) u bikiniju!
Foto: Twiter Ps

DOBRO OTVORITE OCI

(FOTO) Nikad viđene fotografije: Srpska princeza (54) u bikiniju!

Žena -
Tome su doprinele godine i godine vežbanja, ali i pozitivan stav u životu

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilNajstarija ćerka kneginje Jelisavete Karađorđević, Katarina Oksenberg (54), rođena je u Njujorku 22. septembra 1961. godine. Po profesiji je glumica, a udata je za kolegu Kaspera Van Diena, sa kojim ima tri ćerke.Šarmantna glumica poslednjih godina sve češće sa porodicom boravi u Beogradu, uzela je novi srpski pasoš, sve bolje govori srpski jezik.

Katarina Oksenberg odrastala je svuda, samo ne u svojoj zemlji. Stalno su se selili, iz Njujorka u Španiju, iz Španije u London. Njena majka, Jelisaveta Karađorđević, tako je živela od svoje četvrte godine, kada je proterana iz zemlje.Pošto je u detinjstvu bila odvojena od ovih prostora, nije ni slutila koliko će emotivno doživeti prvi dolazak u postojbinu njene porodice, jednom prilikom rekla je srpska princeza.Osim uloge Amande u TV seriji Dinastija, koja joj je donela svetsku popularnost, Katarina je u karijeri igrala i u veoma gledanoj seriji Vrelina Akapulka i snimila film o princezi Dajani. Danas se sa suprugom Kasperom Van Dinom bavi filmskom i televizijskom produkcijom.Katarini kroz život nije pomoglo kraljevsko poreklo i oduvek je sama krčila svojput do slave.

Srpska princeza vodi računa o svom izgledu, a ono što je sve oduševilo jeste kakvo telo ima u 54. godini života. Tome su doprinele godine i godine vežbanja, ali i pozitivan stav u životu. Težina joj nikada nije varirala, a na izgledu može da joj pozavidi i mnogo mlađa Kejt Midlton.Pogledajte još na portalu Stil: I sinoc je bila najlepša žena na tribinama: Modni pogodak Jelene Ðokovic! (FOTO)Bizarno vencanje, još cudnija mlada: Šta krije ova slika? (FOTO)Potopila je noge u mleko i sodu bikarbonu: Rezultat je fenomenalan! (RECEPT, VIDEO)Romansa o kojoj svet prica: Ko su oni, i zašto je njihova ljubav šokirala Francusku? (FOTO)Stiv Džobs nije dozvoljavao svojoj deci da koriste tablete i Ajfone: Razlog ce vas oduševiti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track