ŠTA VAŠA TORBA GOVORI O VAMA: Kako je nosite je presudno
Foto: Profimedia

Neverovatno istraživanje

ŠTA VAŠA TORBA GOVORI O VAMA: Kako je nosite je presudno

Žena -
Nošenje torbice preko ramena, ali bez dodatnog pridržavanja otkriva opuštenost i ležernost

Nošenje torbe može o vama da otkrije više i nego što mislite. Bilo da torbu nosite na ramenu, preko ramena, u ruci ili preko ruke, to će mnogo reči o vašem karakteru.

Torba sa stražnje strane telaNoseći torbicu ovako, žene odašilju signal da im nije važno kako izgledaju u datom trenutku, verovatno su u žurbi ili zauzete nečim drugim i torba im je samo smetnja.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Torba s prednje strane tela Torba nošena na ovaj način ukazuje na temperament vlasnice, koja je u životu oprezna, sramežljiva i odbrambeno nastrojena - torba im je u ovom slučaju svojevrsni štit.Torba pada niz rameNošenje torbice preko ramena, ali bez dodatnog pridržavanja otkriva opuštenost i ležernost. Ove žene nisu opterećene dizajnom i markom torbe, važnije im je da je ona lako dostupna.Torba u ruciŽene koje nose torbu u ruci poput aktovke, veliku pažnju posvećuju karijeri i poslu. Podsvesno šalju znak kako ih se ne sme podcenjivati jer su prave poslovne žene.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Torba preko laktaOvim načinom nošenja torbe sugeriše na status i poziciju. Pomalo feministički, torba preko lakta šalje poruku kako ženama nisu potrebne obe ruke kako bi kročile kroz život. U drugom slučaju, žene ovako nose torbu žele li je posebno istaknuti kao statusni simbol, prenosi Radiosarajevo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track