(VIDEO) Žena je htela da abortira, ali na ultrazvuku se desilo nešto neverovatno!
Foto: Printskrin

Izborila se za sebe

(VIDEO) Žena je htela da abortira, ali na ultrazvuku se desilo nešto neverovatno!

Žena -
Pre samog abortusa majka je išla na ultrazvuk, a njena beba, stara samo 11 nedelja, odlučila je da pokaže majci da je živa

Velik broj majki, doktora i ostalog sveta uveren je (jer su im tako rekli) da dete do 12. nedelje trudnoće nije živo, odnosno da je reč o nekoj skupini ćelija, pa samim time abortus nije ubistvo, već rutinska operacija odstranjenja nekog viška.

Pod tom propagandom mnoge majke nesvesne stvarnosti odlaze da abortiraju svoje dete.

Tako je krenula i ova majka, ali njena beba odlučila je da neće da ćuti! Pre samog abortusa majka je išla na ultrazvuk, a njena beba, stara samo 11 nedelja u tom trenutku (kao da je znala što treba da uradi) odlučila je da pokaže majci da je živa.

Počela je da skače u majčinoj utrobi a ona je ostala u šoku. Kada je videla ovaj snimak i svoju živu i energičnu bebu shvatila je da je njeno dete puno života koji ne sme da ugasi, pa je od abortusa odustala.

Ovo dete spasilo je život svojim energičnom reakcijom!

This baby was saved at a pregnancy resource center when his mother chose life after seeing this ultrasound. We discovered later in the pregnancy this baby was a BOY! For everyone who is wondering what can be seen on an ultrasound of a 1st trimester baby. Enjoy!11 weeks 4 days old baby. So much energy & life!!! Precious baby =)

Posted by Monica Barba on Tuesday, 21 July 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track