ŠTA VAŠI ZUBI GOVORE O VAMA: Njihov oblik i boja otkrivaju ko ste u stvari!
Foto: Shutterstock

Čudno istraživanje

ŠTA VAŠI ZUBI GOVORE O VAMA: Njihov oblik i boja otkrivaju ko ste u stvari!

Žena -
Zubi koji podsećaju na mišje oštri su i efikasni i označavaju pametnu osobu koja poseduje odlično znanje u svojoj struci.

Vaši zubi bi trebalo da budu njegovani baš poput vas. Ali njihov oblik, izgled, boja razlikuju se od drugih. Pa tako i pokazuju ko ste vi u stvari.

Kako da prepoznate nečije osobine prema obliku zuba? Konveksni zubiOva osoba je pričljiva i bučna, pomalo agresivna koja retko dozvoli "ne" kao odgovor. Kada vam neko ovakav priđe, budite na oprezu jer će od vas tražiti nešto što retko možete da odbijete. Konveksni zubi na ženama znak su lepog i prijatnog života.

Mešano: Konveksni i konkavni zubiZubi ovakvog oblika su u donjem delu konveksni, u gornjem konkavni. Ove osobe su dobri retoričari i vrlo uverljivi, ali nemaju mnogo sreće u karijeri i takmičenjima. Uvek su drugi.

Oštri zubiOvakvi zubi podsećaju na mišje, oštri su i efikasni i označavaju pametnu osobu koja poseduje odlično znanje u svojoj struci. Oni su odlični matematičari i imaju dobar početak u životu, iako će se s vremenom boriti s velikim preprekama.

Nejednaki zubiOsobe s nejednakim zubima često su pohlepne i gramzive. Samo misle na sebe. Temperamentni su, često menjaju mišljenja, imaju problema u vezama i pronalaženju posla. Moraju kontrolisati emocije kako bi stvorili bolji život.

Konkavni zubiOsoba koja ima konkavne zube bi trebalo na zdravstveni pregled jer je moguće da ima neki genetski poremećaj.Više desni nego zubaLjudi sa ovakvim zubima imaju manjak sreće u ljubavi, vezama posebno s porodicom. Moguće je da će začeti vlastitu porodicu dok su vrlo mladi. Bliži su im prijatelji nego porodica.

Zubi na "sve strane"Proaktivni, smišljaju nove ideje i inicijativni su, strastveni i iskreni. Imaju dobre komunikacijske vještine, ali su vrlo tvrdoglavi i svadljivi.

Mali zubiZajedljivi, za njih novac je sve. Motivisani su ako je novac posredi, jer im je zarada sve. Ljubomorni su i retko veruju drugima. Razmak između zuba označava osobu koja ne može lako da sačuva novac.

(Tophealthylife)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja