(VIDEO) UZELA JE 4 UKOSNICE: Za minut napravite frizuru iz snova!
Foto: Printscreen

Ako kasnite na posao

(VIDEO) UZELA JE 4 UKOSNICE: Za minut napravite frizuru iz snova!

Žena -
Ako se žurite na posao ili sastanak, a ne znate što biste s kosom, isprobajte frizure i budite spremne za nekoliko minuta

Nema ništa gore nego ujutro prespavati alarm, probuditi se u poslednji tren i shvatiti da kasnite na posao ili sastanak, a kosa vam je u neredu. Umesto da se pomirite sa sudbinom i napustite kuću raščupani, isprobajte ove tri frizure koje su gotove za svega nekoliko minuta, a ostavljaju dojam savršene sređenosti.

1. Natapirajte kosu i gornji deo skupite u polurep i pričvrstite ukosnicama. Sa svake strane glave izdvojite po još jedan pramen - namotajte ih i učvrstite ispod repa. Elegantna profil-frizura je spremna.

2. Zavežite kosu u visoki rep, a potom prstima napravite rupu iznad, kroz nju do pola provucite rep i učvrstite ukosnicama. Sada imate visoko podignut rep, a ne vidi se gumica.

3. Kosu skupite u niski rep sa jedne strane glave, široku gumicu za kosu namestite na vrhove i preokrećite joj rubove dok kosu ne podignete do glave. U slučaju da pojedini pramenovi ostanu visiti, učvrstite ih ukosnicama i vaša je niska bočna punđa spremna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track