(VIDEO) VAMPIRSKI TRETMAN: Pogledajte kako izgleda podizanje grudi sopstvenom krvlju!
Foto: Printscreen

Horor

(VIDEO) VAMPIRSKI TRETMAN: Pogledajte kako izgleda podizanje grudi sopstvenom krvlju!

Žena -
Procedura podrazumeva uzimanje 60 mililitara sopstvene krvi, koja se potom ekstrahuje, a trombociti se odvajaju od crvenih krvnih ćelija

Ukoliko spadate u žene kojima su se od težine, godina ili porođaja grudi opustile, lepa vest je da ne morate da idete pod nož. Iz sveta estetike stiže nova vest: metoda podizanje grudi uz pomoć krvi. Zaboravite ugradnju silikona, jer sada možete da imate čvrste i podignute grudi uz pomoću nove tehnike koja garantuje odlične rezultate."Vampirski fejslifting", koji je prethodnih godina proslavila Kim Kardašijan, američki plastični hirurzi razvili su i “vampirsko podizanje grudi”. Procedura podrazumeva uzimanje 60 mililitara sopstvene krvi, koja se potom ekstrahuje, a trombociti se odvajaju od crvenih krvnih ćelija. Trombociti se podstiču na stvaranje proteina koji obnavljaju ćelije, a potom se se ovakva krv ubrizgava natrag u grudi.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Reč je o veštačkoj tehnici, slična onoj koje telo prirodno koristi prilikom zaceljivanja rana.Posle tri nedelje grudi bi trebalo ponovo da budu čvrste i zategnute. Ovaj zahvat iznosi oko 1000 evra i preporučuje se svimženama čije su se grudi opustile. Ono što je obavezno pre podizanja gurdi ovom metodom je mamografski pregled, kako bi se isključila mogućnost tumora, jer u tom slučaju ovaj zahvat ne sme da se radi.

Pogledajte kako izgleda proces "vampriskog podizanja grudi":

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track