KAD VAM ZAGUSTI NA POSLU ILI KOD DEČKA: Kako da neprimetno obavite veliku nuždu
Foto: Profimedia

Snađite se u svakoj situaciji

KAD VAM ZAGUSTI NA POSLU ILI KOD DEČKA: Kako da neprimetno obavite veliku nuždu

Žena -
Umesto da trpite, poslužite se ovim rešenjima, a donosimo i kako se iz ove ne baš prijatne situacije što bezbolnije i pristojnije izvući kada vas zadesi

U "svežoj" ste vezi sa novim dečkom, kod njega ste kući i, uuuups, jako vam se ide u WC, i to morate obavite 'broj 2' ('prikriveni' naziv za veliku nuždu).

Umesto da trpite, poslužite se ovim rešenjima, a donosimo i kako se iz ove ne baš prijatne situacije što bezbolnije i pristojnije izvući kada vas zadesi na poslu:

Na poslu1. Odvojite se što više od ostalih. Ako u WC-u ima više odeljaka, izaberite onaj koji je što više udaljen od već zauzetih odeljaka kako biste osigurali malo privatnosti. Što ste udaljeniji od drugih odeljaka, to će drugi manje čuti zvukove i osetiti mirise iz vašeg odeljka.2. Stavite sloj toalet papira na površinu vode. Papir će prigušiti zvuk koji stolica stvori kad padne u vodu.3. Pustite vodu dok obavljajte nuždu. Osim što će prigušiti zvuk, puštanje vode smanjiće širenje neprijatnog mirisa.4. Proverite da li je školjka čista pre izlaska iz WC-a. Ne želite drugima ono što ne želite sebi - ući u WC u kojem su vidljivi tragovi velike nužde. Ako treba, dvaput pustite vodu i očistite školjku četkom.5. Nemojte razgovarati s drugima u WC-u. Sretnete li u WC-u koleginicu, odolite iskušenju da razgovarate s njom dok obavljate nuždu. Ako vama to nije neprijatno, njoj bi moglo biti. Ako pak koleginica pokušava započeti razgovor, ljubazno joj odgovorite i kažite 'razgovaraćemo kasnije'.6. Ne koristite mobilni. Razgovaranje ili pisanje poruka dok ste u WC-u nije higijenski. Osim toga, vide li vas kolege da koristite mobilni u WC-u verovatno će vam to pokvariti reputaciju na poslu.

Kod dečka1. Pustite hladnu vodu iz slavine da teče. Zvuk vode nadglasaće sve zvukove koje bi partner mogao čuti. Bolje je da voda bude hladna nego vruća jer toplota proizvodi paru što može uzrokovati zadržavanje mirisa.2. Otvorite prozor ili upalite ventilator. Tako će neprijatan miris brže nestati.3. Pustite vodu dvaput ili triput. Štogod treba da se 'rešite' dokaza i mirisa.4. Koristite osveživač vazduha. Ako u WC-u nema osveživača vazduha potražite bilo što šta može poslužiti u tu svrhu, poput dezodoransa, i poprskajte dva, tri puta.5. Učinite situaciju smešnom. Muškarci ne osećaju toliku neprijatnost kao žene kada trebaju obaviti 'broj 2' pa se možete poslužiti i suptilnim humorom kada dragom objašnjavate zašto ste se toliko dugo zadržali u WC-u. 'Ja bih pričekala malo s odlaskom u WC da sam na tvom mestu', kažite sa smeškom.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track