VERENIK ME JE VARAO SA MOJOM MAJKOM: Priznala mi je sve nakon što sam ih uhvatila u preljubi!
Foto: Profimedia

Ispovest

VERENIK ME JE VARAO SA MOJOM MAJKOM: Priznala mi je sve nakon što sam ih uhvatila u preljubi!

Žena -
Jedne večeri, đavo mi nije dao mira i rešila sam da krišom pogledam mamin telefon. Videla sam brdo poruka od Endija

Saznanje da vas vara otac vaše dece je strašno, ali kad saznate da je osoba sa kojom vas vara vaša rođena majka, to prevazilazi sve granice ljudskog.

"Imala sam 24 godine kada me je Endi zaprosio. Bila je to najlepša noć u mom životu", počinje priču Kajli Holgejt (26) iz Šefilda, Velika Britanija.

"Ne mogu da dočekam da postanem tvoja žena – rekla sam, gledajući u dijamantski prsten. "...i da pozdraviš našu devojčicu", dodao je uz smešak. Endi je tada imao 29 godina. Zabavljali smo se tri godine, a odmah sam znala da je on pravi. Međutim, kada sam bila u četvrtom mesecu trudnoće sa prvim detetom, počeo je da se menja. Previše je pio i stalno se svađao, pa sam pitala svoju majku, Mišel (47), za podršku.

"Ne brini dušo, porazgovaraću sa njim", tešila me je moja mama - moja uteha i najbolja prijateljica. Ona se sjajno slagala sa Endijem što mi je mnogo značilo. Bila je u braku sa mojim tatom 30 godina i uvek sam rado primala ljubavne savete od nje. Kada sam rodila ćerku, mama je uvek bila pri ruci. Jedne večeri, otišla sam ranije u krevet, a probudio me je plač moje ćerke. Sva bunovna krenula sam do kuhinje da joj spremim flašicu. Odjednom, čula sam da u dnevnoj sobi neko razgovara. Otvorila sam vrata i videla mamu i Endija zagrljene na kauču. Gledali su televizor, i to porno filmove!

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Šta to radite", viknula sam u šoku. Mama je skočila sa kauča, a obrazi su joj goreli. "Stavili smo pogrešan DVD" govorila mi je. – Šta ti misliš, da sam glupa? – pitala sam je, a onda se u razgovor uključio i Endi. – Ne budi toliko nesigurna. Umorna si, zato si tako razdražljiva – rekao mi je, i naterao me da počnem da se preispitujem. Sledećeg jutra su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo, i zaključila sam da sam paranoična.

Postepeno, sve se vratilo u normalu, i sedam meseci kasnije ponovo sam zatrudnela. Endi i ja bili smo presrećni. Međutim, jedne večeri vratio se iz paba i pobesneo što je večera bila hladna. Udario me je. Odmah sam pozvala policiju i osuđen je na 18 meseci uslovne kazne. Spakovala sam mu stvari i izbacila ga iz kuće. Primetila sam da mami nedostaje.

"On je navučen na alkohol. Nadam se da će negde pronaći pomoć da se skine sa njega" često je govorila. Četiri meseca kasnije, rodila sam sina. Iako sam se trudila da nastavim sa svojim životom, mama je stalno spominjala Endija i pričala mi šta sada radi.

"Odlazi na terapiju, leči se od alkoholizma i ide kod psihijatra kako bi naučio da obuzda bes – rekla mi je, dodavši da bi trebalo da se pomirimo. Pomislila sam da je možda u pravu. Ipak imamo dvoje dece. Posle mesec dana smo se našli. – Žao mi je zbog svega što sam ti priredio. Ali, promenio sam se. Prestao sam da pijem – rekao mi je.

Zagledala sam mu se u oči i u njima pronašla Endija u koga sam se zaljubila. Rešila sam da mu oprostim. Uselio se kod nas i u naredne dve godine sve je bilo sjajno. Rešili smo da se venčamo. Međutim, što se svadba više približavala, on je bio depresivniji. Pored toga, i mama se ponašala veoma čudno.

Jedne večeri, đavo mi nije dao mira i rešila sam da krišom pogledam mamin telefon. Videla sam brdo poruka od Endija. Otvorila sam prvu. "Odvaliću te večeras" pisao je.

Počela sam da plačem kada sam shvatila istinu - verenik me vara sa rođenom majkom!

Rekla sam imda idem do teretane i da se vraćam za sat vremena. Vratila sam se za 20 minuta i pozvonila. Čekala sam i čekala, a onda mi je Endi u boksericama otvorio vrata. Prebledeo je kada je video da sam to ja. Počela sam da se derem, a moja mama je strčala niz stepenice navlačeći kućni ogrtač. Rekla sam im da znam sve. Oboje su poricali i opet me pravili ludom.

Sutradan mi je prišla mama. "Moram nešto da ti kažem i neće ti se dopasti" rekla mi je, a stomak mi se vezao u čvor. – Endi i ja spavamo već dve i po godine – rekla mi je. Vrištala sam da je razorila porodicu i da me je izdala. Uskoro, mama je priznala tati, a Endi je pokušao da sve svali na nju. Ipak, znala sam da su oboje podjednako krivi. Ipak, krv nije voda i uspela sam da posle par meseci izgladim odnose sa mamom. Endija sam istog dana izbacila iz kuće i sada imam novog muža."

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track