KALENDAR SA 13 MESECI: Otkrijte šta vam kaže keltska astrologija
Foto: Profimedija

Vaša sudbina

KALENDAR SA 13 MESECI: Otkrijte šta vam kaže keltska astrologija

Žena -
U Keltskoj astrologiji ima: šumskih grabljivica, ptica, morskih stvorenja i domaćih životinja

Keltska astrologija se zasniva se na tome da je vreme našeg rođenja ključno za formiranje naše ličnosti i ponašanja. Svaki keltski znak je izabran prema njihovoj pripadnosti i povezanosti s punim mesecom u svakom segmentu keltske, odnosno lunarne godine.

Keltski sveštenici su podelili kalendar na trinaest meseci. U Keltskoj astrologiji ima: šumskih grabljivica, ptica, morskih stvorenja i domaćih životinja. Objasniću šta je svako od nas u keltskoj astrologiji, odnosno koja vrsta drveta i koja životinja, kao i karakteristike za svaku osobu kojoj je na osnovu datuma predodređeno da bude određena vrsta drveta i životinja.

Osobe koje su rođene od 24. decembar do 20. januar su drvo breza, a životinja jelenOpis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno ambiciozne i uporne. Uvek žele više, ali su takođe sklone druge da motivišu. Jedina mana ovih osoba je u tome što u ljubavi teško nalaze osobu sličnu sebi i neretko su usamljeni.

Osobe koje su rođene od 21. januar do 17. februar su drvo oskoruša, a životinja mačkaOpis: Osobe rođene u pomenutom periodu se izuzetno dobro orijentišu u prostoru, a i jako su kreativne. Uzeću recimo primer vozača. Neko od nas teško pamti kuda je prošao i kako da se vrati, dok recimo nekome to nije problem. Osobama koje su rođene pomenutog datuma to nimalo nije problem. Takođe bih napomenuo da su ove osobe jako korisne u poslovima gde su potrebne nove i kreativne ideje.

Osobe koje su rođene od 18. februar do 17. mart su drvo jasen, a životinja zmija.Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su neretko neraspoložene i povučene u sebe. Često su opterećene time šta drugi misle o njima. Imaju dara za pisanjemknjiga, kao i za izučavanje savremene tehnologije.

Osobe koje su rođene od 18. marta do 14. aprila su drvo joha, a životinja lisica.Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno šarmantne i sigurne osobe. Lako stiču prijateljstva i ne vole da gube vreme na nepotrebne stvari. Svaki minut života gledaju da iskoriste na pravi način.

Osobe koje su rođene od 15. aprila do 12. maja su drvo vrba a životinja bik.Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno intuitivne, ali pune razumevanja za sve ljude oko sebe. Kao direktori bi bili izuzetno uspešni pre svega što su jako vredni, posvećeni poslu i radnicima, ali i zbog toga što pamte sve sta su uradili ili šta im je učinjeno tokom karijere.

Osobe koje su rođene od 13. maja do 9. juna su drvo glog a životinja morski konjić.Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su jedno spolja, a drugo iznutra. Spolja izgledaju toliko moćno i sigurno u sebe, dok je iznutra sasvim druga stvar. Humor je nešto šta je za pomenute osobe naglašeno i samim tim je savet da se oprobaju u takvom nekom vidu posla. Recimo u poslu gde bi zabavljali druge i samim tim spojili i ono šta vole i ono šta bi donelo novac.

Osobe koje su rođene od 10. juna do 7. jula su drvo hrast, a životinja carić (ptica).Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su pod zaštitom. Izuzetno su jaki, ali i hrabri. Pobeđuju u životu onda kada se to od njih najmanje očekuje. Bili bi izuzetno uspešni u poslu nastavnika i pogotovo ako bi se opredelili za profesora ili nastavnika istorije.

Osobe koje su rođene od 8. jula do 4. avgusta su drvo božikovina, a životinja konj.Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su vođe. Retko kada ne uspeju kada nešto zamisle. U poslu lako napreduju i stižu do zadatog cilja. Mana ovih osoba je u tome što ako osete kako im lako ide mogu se predati i uleteti u razne poroke, jer mogu očekivati da mora da im bude dobro bez obzira na to koliko se trudili.

Osobe koje su rođene od 5. avgusta do 1. septembra su drvo leska, a životinja riba.Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno nadarene za nauku i matematiku. Pamčenje im je savršeno i jako dugo pamte razne informacije kojih će se setiti u svako doba dana ako ih neko pita.

Osobe koje su rođene od 2. septembra do 29. septembra su drvo vinova loza, a životinja labud. Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su promenljive i nepredvidljive. Za njih se nikada ne zna kako će se postaviti u datoj situaciji, ali su osobe sa stilom. Odlazak na večeru ili u grad sa pomenutim osobama će biti pravo uživanje.

Osobe koje su rođene od 30. septembra do 27. oktobra) su drvo bršljan a životinja leptir.Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuteno humane i prosto ih hrani da pomažu drugima i da ih čine srećnima. Rad u raznim humanitarnim organizacijama bi bio pun pogodak za njih.

Osobe koje su rođene od 28. oktobar do 24. novembar su drvo trska, a životinja vuk.Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu karakteriše čuvanje tajni. Ne postoji osoba na ovom svetu kojoj bi predstavnik pomenutog znaka odao neku tajnu koja je izrečena u poverenju. Ljudi ih obožavaju, kao i oni iste.

Osobe koje su rođene od 25. novembra do 23. decembar su drvo razga, a životinja soko.Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu vole slobodu u svakom smislu te reči, mada znaju biti i neposlušni. Mesto ih ne drži i zato često mogu biti skloni dužim putovanjima ili čestim promena mesta boravka.

astrousluge.com/Nenad Vidojevic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track