OTKRILA TAJNU: Ana Vintur predstavila 5 ključnih stavova uspešne karijere!
Foto: Profimedia

Ženska posla

OTKRILA TAJNU: Ana Vintur predstavila 5 ključnih stavova uspešne karijere!

Žena -
Ona važi za najmoćniju ženu u svetu mode koja upravlja imperijom vrednom više od sto milijardi dolara, a sada je rešila svima da kaže tajnu svoj uspeha

Ana Vintur je predstavlja uspešnu ženu, a poznata je kao neko ko već godinama unazad uređuje poznati modni magazin. Ona je prepoznatljiva je po velikim sunčanim naočarima, bob frizuri i ledenom stavu. Ona svojim odlukama ostavlja dubok trag u istoriji modne industrije i počasni je gost mnogih događaja. Ambiciozna je, motivisana i zahtevna, a uz to smatra se najmoćnijom silom u svetu mode koja upravlja imperijom vrednom više od sto milijardi dolara. Ova žena je otkrila koji 5 stavova su ključni za uspešnu karijeru.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

1. Učite od profesionalaca -Sasvim je u redu imati nadređenog. Malo je ljudi koji su mogli odmah posle škole da započnu sopstveni posao i uspeju. 2. Razmislite o dugoročnim ciljevima - U ovom svetu je moguće postati slavan preko noći, bilo preko Instagrama ili koje god platforme, ali biti uspešan na duge staze je nešto sasvim drugo.3. Vaša ličnost i ponašanje veoma su važni - U današnje vreme morate biti komunikativni. Ne možete biti teška, stidljiva osoba, koja ne može nikoga da pogleda u lice. Morate znati da se predstavite. Morate znati kako da pričate o svojoj viziji, fokusu i uverenjima. Ako ne možete biti strastveni po pitanju toga ko ste i šta radite, kako će drugi biti?4. Počnite da radite, čak i ako nije u pitanju posao iz snova - Zaposlite se. Bilo da radite kao dizajner ili u restoranu, pa u slobodno vreme radite ono što zaista volite.5. Pronađite mentora - Važno je da imate nekog sa kim ćete razgovarati i diskutovati poslovnim idejama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track