(FOTO) Kako danas izgleda Žade: Mistična lepotica kao da ne stari!
Foto: Youtube Ps

IZ SERIJE ZABRANJENA LJUBAV

(FOTO) Kako danas izgleda Žade: Mistična lepotica kao da ne stari!

Žena -
Nema ko nije pratio popularnu brazilsku seriju, a glumicu Đovanu Antoneli zapamtili smo kao ženu za koju ljubav nema granica

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilGlumicu Đovanu Antoneli svi pamte po ulozi fatalne Žade Rašid u seriji Zabranjena ljubav. 39-godišnja lepotica danas izgleda bolje nego ikada, a bore na njenom licu nemoguće je uočiti.

Serija o zabranjenoj ljubavi između marokanske muslimanke i brazilskog lepotana katoličke veroispovesti, postigla je ogroman uspeh u celom regionu.Čak i oni koji nisu voleli sapunice, zavoleli su tvrdoglavu Žade koja je uporno izlazila iz okvira koje joj je nametala njena kultura i vera, a sve to, zarad prave ljubavi.Inače, Đovana je glumom počela da se bavi u svojoj 14. godini, a pored toga je i producent i prezenter u svojoj zemlji.Da li vam se dopada kako Žade danas izgleda?Pogledajte još na portalu Stil:Bomba u svim stranim medijima: Evo šta su krili Marko Jarić i Adrijana Lima!Stavio je limenku piva u pile: Ono što je dobio bilo je toliko ukusno da ćete i vi probati! (VIDEO)Budistički horoskop otkriva: Zašto vas u životu snalaze nedaće, kome sledi naplata dugova?Pre depresije, obavezno proverite da niste okruženi idiotima: 10 citata Sigmunda Frojda!Iz ugla ginekologa: 15 razloga zašto žene ne treba da bude stid kad dođu na pregled!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track