(VIDEO) 8 NAJMRŠAVIJIH ŽENA NA SVETU: Kosturi ili lepotice, ekstremno u svakom slučaju!
Foto: Rumble

Preterano!

(VIDEO) 8 NAJMRŠAVIJIH ŽENA NA SVETU: Kosturi ili lepotice, ekstremno u svakom slučaju!

Žena -
Ove žene su mršavost dovele na potpuno novi nivo ekstremnosti

Svi smo mi više ili manje opsednuti svojom težinom u nekom trenutku života, ali ove žene su mršavost dovele na potpuno novi nivo.Predstavljamo vam 8 najmršavijih žena na svetu!1. Mišel Kobke (24) nosila je korset konstantno tri godine kako bi dobila savršenu figuru peščanog sata. Iako je dobila svoj struk iz snova, Mišel priznaje da je imala zdravstvenih problema. Lekar joj je već dao dijagnozu atrofije nekih mišića od nošenja korseta 24 časa dnevno.

2. En Vord

Njen struk je toliko mali da čovek može šakama da je obgrli. Ovaj model američkog Top modela šokirala je gledaoce ovog takmičanja svojom mršavošću. Studentkinja iz Dalasa imala je 19 godina kada se pojavila u ovom takmičenju u kom je kasnije i pobedila.

3. Valeria Lukianova

Ova 21-godišnja Ukrajinka napravila je od sebe senzaciju pre nekoliko godina svojim Barbi izgledom. Imala je operacije nosa, rebara kako bi smanjila struk. Uradila je sve što treba da bi ličila na lutku!

4. Keti Jang

Amerikanka Keti Jang, rođena je 1937. godine. Njen entutijazam za garderobu viktorijanske ere je razlog zašto je sa 38 godina počela da nosi pojas kako bi smanjila svoj struk. Nikada nije imala operaciju kako bi ga smanjila.Trenutno drži rekord za najmanji struk na svetu, a on je veličine kao tegla majoneza.

5. Joana Spendženberg

Ne ovo nije fotošop, a nije ni operacija. Prema ovom rumunskom modelu, njen struk je apsolutno prirodan. Insistira na 3 obroka dnevno, pa čak i n a nezdravim kao što je čips, pica i kebabi. Kaže da je pokušala da se ugoji čokoladama, ali jednostavno nije uspela.

6. Dita Von Tiz

"Kraljica burleske" koja je bila udata za Merilina Mensona, veruje da je sada u boljoj formi nego kada je imala 20 godina. Ona kaže da svoj struk održava tankim tako što se hrani zdravo, retko kada pije, ne jede hleb, a svako jutro pije sokove od spanaća, peršuna i korijandera. Takođe, svaki dan trenira, a korset nosi od svoje 18 godine.

Ako želite da saznate ko su preostale dve najmršavije žene, pogledajte video ispod, šokiraćete se!

Source: The 8 skinniest women in the world by DigitalStranger on Rumble

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track