DOVEDITE GA DO LUDILA: 10 muških erogenih zona
Foto: Shutterstock

Začinite odnose

DOVEDITE GA DO LUDILA: 10 muških erogenih zona

Žena -
Muškarci su osetljivi na 10 erogenih zona, te je tako bitno da znate šta radite u krevetu.

Uživamo u tome da se posvetimo svom partneru, kao i da ga zadovoljimo. Ako želite da izludite svog muškarca, to možete postići u 10 koraka. Predstavljamo vam listu njegovih erogenih zona.

1. Unutrašnja strana bedara - To su jako osjetljiva područja, jer se nalaze blizu njegovog ponosa. Time ga brzo možete navesti na seks. Pokušajte ga nežno dirati i grickati i sigurno ćete ga ubuditi.2. P tačka - Naziv je dobila po prostati, to je mala kvržica koja se nalazi u anusu, čijom stimulacijom vaš partner može doživeti divlje orgazme. 3. Bradavice - One su takođe vrlo osetljive, ali su često previše zanemarene. Gricnite ih i čekajte reakciju, ali pritom nemojte biti pregrubi.4. Prepone - To je područje bogato živčanim završecima koje se nalazi između genitalija i anusa. Istražite ga svojim prstima ili jezikom i napalite ga.5. Uši - Uši su glavna erogena zona za muškarce. Sisajte, ližite i nežno grickajte njegovo uho oko njegovog ruba.6. Usne - Nemojte podcenjivati njihovu moć, družite se s njima dovoljno dugo.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

8. Vrat - Budite njegova seksi vampirica. Polagano ga grickajte i ljubite po vratu i izludite ga.9. Unutrašnja strana kolena - To područje je većinom bez dlaka pa je samim time i osetljivije. Tekom predigre laganim kružnim pokretima prelazite mu po tim područjima.10. Donji deo stomaka - Područje ispod pupka je vruća zona, jer je jako blizu genitalijama. Dodajte nekoliko razigranih poljubaca i povećajte seksualnu napetost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track