(FOTO) ŠOK: Manekenka uklonila 6 rebara kako bi izgledala kao lutka
Foto: Fejsbk

Sanjala je o takvom telu

(FOTO) ŠOK: Manekenka uklonila 6 rebara kako bi izgledala kao lutka

Žena -
Manekenka Piksi Foks je želela da izgleda poput žive lutke, pa je tako uklonila 6 rebara kako bi imala tanan struk.

Pored toga ona se imala još 15 operacija, ne bi li dobila telo o kojem je maštala. Piksi ima tek 25 godina, a na svoj izgled je potrošila preko 30.000 evra. Ova "živa lutka" je za sada operisala grudi, zadnjicu, a bila je i na liposukciji kako bi uklonila višak sa svog tela. Ono što je najviše šokiralo javnost je to kada je uklonila 6 rebara kako bi imala što uži struk.

Kako je objasnila, neke od operacija platila je sama novcem koji je uštedela, a neke su joj platili muškarci s kojima je bila u vezama. Obim njenog struka nekada je bio 55 centimetara, a trenutno je 45, ali kad obuče korset, ta brojka se smanji i na 35.

"Obožavam izgled peščanog sata. Želim izgledati kao lik iz crtića ili poput žive lutke. Rebra su tu da štite unutrašnje organe, ali nisam zabrinuta zbog rizika koji nosi moja odluka da ih uklonim", zaključila je Piksi. Dodala je da obično nosi steznik kako bi zaštitila to područje.

"Moja porodica nije srećna povodom moje odluke, ali morala sam to da uradim zbog sebe", rekla je Foksova, koja ne isključuje mogućnost da se ponovo podvrgne plastičnoj hirurgiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track