BEBA HEROJ: Rodio se sa svega 935 grama, doktori rekli da nikad neće hodati, ali sve ih je iznenadio
Foto: FB

Iznenadio i lekare

BEBA HEROJ: Rodio se sa svega 935 grama, doktori rekli da nikad neće hodati, ali sve ih je iznenadio

Žena -
Majka Denijel Herns (32) podelila je sa svetom kroz kakvu muku je prošla kada se rodio njen sin Kameron kome doktori nisu prognozirali lep život

Rodio se tri meseca pre vremena, tako da je imao svega 935 grama. Jadničak je proveo osam nedelja u bolnici i imao je dva izliva krvi u mozak. Doktori su očajnoj majci saopštili da Kameron nikada neće moći da hoda ili jede sam, kao ni da govori.

November 17th World Prematurity DayFrom small beginnings, come great things. As I love you through the glass a tiny...

Posted by Danielle Hearns on недеља 16. новембар 2014.

Danijel je pre toga imala tri porođaja koja su prošla sasvim normalno, tako da ni tada, kada je bila trudna sa Kameronom nije ništa slutila.

Mnogo pre termina počeli su trudovi, ali su se ubrzo vratili kući uz obrazloženje da se radi o lažnoj uzbuni. Ipak, sutradan je imala obilno krvarenje i porođaj je bio neizbežan. Kasnije, otkriveno je da je Kameron imao ozbiljan izliv krvi na mozak, a doktor je rekao da će najverovatnije imati težak invaliditet.

"Sećam se da sam bila veoma zahvalna što je živ, ali sam se ujedno i pitala da li zaslužuje takav kvalitet života", priseća se Danijel.

Danas, Kameron ima šest godina i blag oblik cerebralne paralize. - I dalje pomalo zaostaje za ostalim vršnjacima, ali ne u velikoj meri… Ipak, u našoj kući, on je gazda" kaže Danijel.

(Irish Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track