NESTVARNA LJUBAVNA PRIČA: Veteran rata pronašao svoju izgubljenu ljubav posle 70 godina

Topi svako srce

NESTVARNA LJUBAVNA PRIČA: Veteran rata pronašao svoju izgubljenu ljubav posle 70 godina

Žena -
Norvud Tomas sreo je Džojs Duran 1944. godine. On je bio stacioniran izvan Londona u 101. vazduhoplovnoj diviziji kada su počeli da se zabavljaju.

Tomas je znao da je zaljubljen i da je pronašao ženu sa kojom želi da provede život, bez obzira na sve. Sudbina, naravno, može da bude okrutna, a nakon što je Tomas poslat u Normandiju, on i njegova ljubav izgubili su kontakt.Tomas će biti osuđen da provede čitav svoj život odvojen od ljubavi svog života.Prema izveštajima, on je pokušao da ubedi Džojs da mu se pridruži u SAD nakon svega, ali ona ga je odbila i oboje su se na kraju venčali za neke druge ljude i imaju svoje porodice.Tomas je ispričao za ABC njuz da je nikada nije zaboravio tokom dugih sedam decenija."Ona je uvek bila u mojim mislima", rekao je Tomas. "Uvek bi mi se samo pojavila u mislima i u prijatnom sećanju i ispostavilo se da je i ona mislila na mene sve ovo vreme na isti način."

Sada 93-godišnjak i udovac živi u Virdžiniji, dao je još jednu šansu svojoj davno izgubljenoj ljubavi.Džojsin sin tragao je za Tomasom na internetu i kontaktirao ga je. Ispostavilo se da ona živi u Australiji, međutim, par ooga puta nije dozvolio da ih daljina razdvoji.Oni su se videli prvi put posle nekoliko decenija licem u lice preko Skajp video razgovora.Sada, skupljaju sredstva preko "GoFundMe" veb stranice, a Tomas i Džojs se nadaju da će ovoga puta uspeti da se sretnu uživo, a ne preko video četa."Kad bi samo bio u mogućnosti da je vidim posle svih ovih godina, iskreno se nadam da ćemo uspeti", rekao je Tomas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track