Kopala je po muževljevoj torbi i saznala jezivu istinu zbog koje se odmah razvela!
Foto: Profimedia

Našla na nešto što nije smela

Kopala je po muževljevoj torbi i saznala jezivu istinu zbog koje se odmah razvela!

Žena -
Postoje mnogo gore stvari od preljube ili prevare partnera.

Postoje mnogo gore i mračnije stvari koje možete otkriti u vezi vašeg partnera i to one od kojih vam se može slediti krv u žilama. Jednu takvu prljavu stvar otkrila je ova žena…

"Udala sam se vrlo mlada i bila sam zaljubljena do ušiju, ništa mi osim njega nije bilo bitno. On je bio dosta stariji od mene (12 godina). Njegov je posao zahtevao stalno putovanje i kada sam rodila naše dete, viđala sam ga s pauzama od po mesec dana. Nikada mi nije padalo na pamet da ga špijuniram i ispitujem da li me vara. Jednostavno sam bila takva, volela sam i živela, to mi je bilo dovoljno.

Ipak, vreme je prolazilo, a on je bio sve odsutniji i nervozniji. Sina je gledao u prolazu, kao da je tuđe dete. Kako je bivao neprijatniji, tako sam je bivala nervoznija. Jednom prilikom sam odlučila da mu prekopam torbu, koju je stalno nosio kad je polazio od kuće.

Pored gomile odeće, napipala sam nešto malo i tvrdo ispod jedne pregrade. U nastupu ljubomore, uzela sam nož i prorezala tkaninu. Našla sam USB. Kada sam ga ubacila u kompjuter, malo je falilo da se srušim. Bio je prepun fotografija veoma maloletnih devojčica u erotskim pozama. Ćelavi i ružni ljudi su izvodili perverzije nad njima.

Kada se vratio kući, rekla sam mu da se razvodim. On je pokušao da se opravda, rekavši da mu te gadosti služe samo za masturbaciju. A opet, kao da je jedva dočekao da čuje da je kraj.

Živim sama i kada pogledam našeg sina, a setim se toga sledi mi se krv u žilama. Njegov osmijeh mi daje nadu da će s njim ipak sve biti u redu."

(Superžena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track