(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK: Doktori izvukli implante iz ženskih grudi i ostali bez reči!
Foto: Ilyke

Jezivo!

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK: Doktori izvukli implante iz ženskih grudi i ostali bez reči!

Žena -
Ana Zigenhorn sa Floride, 2011. godine je iz nepoznatih razloga počela jako da se goji, a njen život ubruo se pretvorio u pakao

Lekari nisu mogli da otkriju uzrok bolesti sve dok nisu otvorili njen grudni koš i pronašli - kalupe!Ana, inače zdrava majka dvoje dece, nakon dobijanja kilograma počela je da gubi vid; osećala je gorući bol po celom telu. Osam meseci nije mogla da govori - umesto govora kucala je poruke i pisala na tabli kredom.Posećivala je doktore, ali niko nije mogao da odredi šta je uzrok bolesti. Lupus, artritis, problemi sa štitnom žlezdom brzo su isparili kao mogućnost i činilo se da nema rešenje, sve dok doktorka Suzan Kolb, autorka knjige "Gola istina o implantima", nije istakla da zdravstveno stanje pacijenta može da naruši kalup oko silikonskih implantata. Čim su implanti uklonjeni, simptomi su počeli da se povlače.Ana još uvek čuva video na svom telefonu, koji pokazuje šta se nalazilo u njenom telu. Ona smatra da je kalup popustio i godinama je sadržaj implantata curio u njeno telo.

Doktor Kolb tvrdi da je izlečila na stotine pacijenata koji su bolovali od sličnih problema i povreda i da bi silikonski impnati trebalo da se zamene na svakih 8 do 15 godina.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track