Najnovije vesti

MISLITE DA JE VAŠA SUPRUGA ZLA? Ovo je top 5 najokrutnijih žena u istoriji!
Foto: Firsttoknow

Brak? Ne,hvala

MISLITE DA JE VAŠA SUPRUGA ZLA? Ovo je top 5 najokrutnijih žena u istoriji!

Žena
Postoji mnogo čudnih i dementnih ljudi, ali ovo je lista top 5 najokrutnijih žena u istoriji koja će učiniti da cenite i najluđe ljude koje volite.

Od ubistva do apsolutnih izdaja, ove žene uzele su deo kolača kao najgore supruge u istoriji.1. Australijska kasapinka

Ne samo da je ova Australijanska domaćica ubila svog muža, ona ga je i skuvala i pokušala da nahrani decu njegovim ostacima. 2002. godine, Katarina Najt izbola je muža 37 puta sa mesarskim nožem pre nego što ga je odrala. Tada mu je skuvala glavu, ispekla meso i pripremila povrće za svoju decu. Policija je pronašla ovaj užasan obrok pre nego što je iko imao priliku da ga proba.

2. Kopačica zlata i grobova

kada je Meri En Koton saznala da će ona primiti isplate za mrtvog člana porodice, ona je odlučila da unovči pare. Ubila je 21 osobu trovanjem arsenom, od kojih su 12 bila njena deca. Ubila je i nekoliko muževa, pa čak i svoju majku samo kako bi zaradila novac.

3. Crna udovica

2009. godine, Stejsi kastor proglašena je krivom za namerno trovanje tadašnjeg supruga Dejvida Kastora sa antifrizom 2005. godine. Ona je takođe pokušala da ubije svoju ćerku, Ešli Volas, sa smrvljenim pilulama u vodki, đusu i sprajtu 2007. godine. Pored toga, ona je osumnjičena da je ubila i svog prvog muža Majkla Volasa, 2000. godine.

4. Seksualna daviteljka

Kristal Boder zadavila je svog muža Tonija tokom seksualne igre, ali sud nije verovao da je to nastrana nesreća. Kristal je ignorisala Tonijeve instrukcije da ga spusti posle 15 minuta kada je izgubio svest. narednih 40 minuta proveravala je njegov puls i pušila cigarete. kasnije, pozvala je policiju i pokušala je da predstavi sve kao nesreću.

5. Baka smrti

76-godišnja Beti Neumar ubila je četvoricu od svojih pet muževa. Ona je čak izvadila i polisu životnog osiguranja od 100.000 dolara na svog unuka i sebe je proglasila naslednikom. Tri od četiri muža su upucani. Betini partneri nikada nisu dugo živeli i sada znamo zašto.

(Foto: First to Know)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...