CIPELE I JAKNE NA 70% POPUSTA: Kanađanke 1.999, jakne 3.470, džemperi 999 dinara

CIPELE I JAKNE NA 70% POPUSTA: Kanađanke 1.999, jakne 3.470, džemperi 999 dinara

Žena -
Online rasprodaja - čišćenje zaliha, dostava je BESPLATNA u roku od 36h u svim gradovima u Srbiji.

Prilikom porudžbine, nakon što kliknete "NARUČI", biće potrebno da se registrujete (za to je potrebno manje od 1 minut), ili ako Vam je potrebna podrška, pošaljite nam vaše ime, prezime i telefon sa pitanjima na serbia@marketkonekt.com.

Obavezno prilikom porudžbini, u polju za kometar, napomenite veličinu (broj) odeće i obuće. Ukoliko vam broj ne odgovara možete naknadno zameniti za odgovarajuću veličinu.Pogledajte cene obuće na rasprodaji OVDE, a jakni i džempera (100% pamuk) OVDE.Kanađanke su najtraženije, dostupne su u nekoliko modela, cena je snižena na svega 1.999 dinara, a možete ih poručiti OVDE. Čitaoci koji su poručili kanađanke su prilično zadovoljni sa kvalitetom, preporučujemo vam da pročitate njihove komentare koji se nalaze ispod slike proizvoda.Duboke cipele od kože na 42% popusta, za 2.590,00 dinara možete poručiti OVDE.

Veliko ineresovanje je i za kožnim "bajkerskim" jaknama (slika iznad) premium kvaliteta, pogledajte kako izgledaju OVDE.Pogledajte i ponudu tiganja, pekača, šerpi i Chef Master noževa koje koriste profesionalni kuvari, a koji su na popustu od 50%, pogledajte OVDE.

MarketKonekt.com je najveći regionalni sajt za elektronsku trgovinu. Pored Srbije, pokriva Makedoniju, Bugarsku i Albaniju, a tokom 2016. godine proširiće poslovanje i na BiH i Crnu Goru.Prošle nedelje došlo je do strateškog povezivanja MarketKonekt-a i AKS kuriske službe (najveće kurirske službe u Srbiji). Time je stvorena ozbiljna prodajna i logistička infrastruktura za podršku svim proizvođačima u Srbiji, uvoznicima i trgovcima.

Podrška uključuje otvaranje online prodavnice za svega nekoliko minuta, promociju i prodaju proizvoda, skladištenje robe, carinske magacine, prioritet kod isporuke pošiljki, i isporuku pošiljki po preferencijalnim cenama.Ukoliko ste pravno lice i želite da prodajete Vaše proizvode preko MarkerKonekt-a, registrujte se OVDE, ili nam pošaljite naziv Vaše firme, ime kontakt osove i telefon na serbia@marketkonekt.com. Napomena: Želimo i da se izvinimo svim čitaocima koji su prošli put sa zakašnjenjem dobili proizvode zbog neočekivano brzog pražnjenja zaliha.

Sada smo obezbedili dovoljnu količinu robe na zalihama i spremni smo da odgovorimo na povećanu tražnju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track