NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA: Na biciklu putovao od Indije do Švedske samo zbog nje
Foto: Fejsbuk

Sve za ljubav

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA: Na biciklu putovao od Indije do Švedske samo zbog nje

Žena -
Momak upoznaje devojku. Momak se ludo zaljubljuje. Momak ide biciklom od Indije do Švedske (što je trajalo 4 meseca i tri nedelje) da se sretne sa svojom damom. Ovo je ljubavna priča stara koliko i samo vreme, zar ne?

Naravno, većina ljubavnih priča su daleko jednostavnije od toga, ali onda očigledno niste čuli za doktora P.K. Mahanandia. Njegova legendarna vožnja biciklom od Nju Delhija do Gotenburga kako bi video ljubav svog života trenutno je hit na internetu i to decenijama nakon što se zaista to i dogodilo.odvojeni 3.600 milja 1970. godine, dvoje ljubavnika suočili su se sa gotovo Herkulovskim zadatkom - da budu zajedno. Jedna od najoljih ljubavnih priča ikada ispričanih. Mahanandijina priča ispričana je mnogo načina, ali nedavni Fejsbuk status od Satjanarajana Patri o ovom romantičnom putovanju eksplodirala je na mreži.Predvidljivo, korisnici Fejsbuka su bili oduševljeni i Patrijev status dobio je preko 93.000 lajkova i 69.000 šerova od četvrtka. Ako postoji jedna stvar u kojoj svi ljudi uživaju, to je onda dobra ljubavna priča.

A poor guy meets a rich girl. They fall in love. Girl goes back to her country. Boy promises to make it big and visit...

Posted by Satyanarayan Patri on Thursday, December 10, 2015

(First to Know)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track