IMA NEKA TAJNA VEZA: 3 razloga zašto žene padaju na oženjene muškarce
Foto: Profimedia

Fatalno privlačenje

IMA NEKA TAJNA VEZA: 3 razloga zašto žene padaju na oženjene muškarce

Žena -
Da bi žena smatrala muškarca privlačnim, osim fizičkog izgleda on treba zadovoljavati i neke druge faktore.

Stručnjaci smatraju da oženjeni muškarci upravo imaju neke od tih ključnih faktora. Saznajte zašto slobodne žene 'padaju' na oženjene muškarce.

1. Zato što su spremni na ozbiljnu vezu

Slobodne žene, koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji ili nisu bili sigurni što žele ili su pak spremno prihvatili činjenicu kako im je lepše biti u prolaznoj vezi ili uživati u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio život da provede s jednom osobom izgledaju vrlo privlačno i poželjno."Oženjeni muškarci su pokazali da su spremni na ozbiljnu vezu zbog čega su suprotnom spolu izuzetno privlačni. "

2. Zato što znaju da prihvate odgovornost

Iako smo svi itekako svesni da brak ne mora nužno da opisuje odgovornost, muškarcima koju su izrekli sudbonosno 'da' statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo kako većina oženjenih muškaraca je zaposlena i odgovorno hrani svoju porodicu. Iako to nije uvek slučaj, ova osobina ženama je vrlo pozitivna i privlačna.

3. Zato što se nemaju problem da pokažu osećanja

Žene koje su u potrazi za 'onim pravim' svesne su koliko je teško upoznati osobu koja zna šta želi i koja će joj iskreno otkriti svoje planove, želje i namere. Oženjeni muškarci svoja osećanja su već pokazali osobi koju su odabrali za svoju životnu partnerku i to je osobina koja se zaista ceni.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track