(FOTO) ZABLISTAJTE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Top 5 unikatinih frizura za savršen izgled
Foto: Popsugar.com

Saveti

(FOTO) ZABLISTAJTE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Top 5 unikatinih frizura za savršen izgled

Žena -
Praznici samo što nisu stigli, a idealna su prilika da se doterate kao nikada do sad. Ukoliko ste već odabrali haljinu i znate kakva će šminka da vam bude, onda je ostalo još samo da se odlučite za frizuru.

Pred vama su trendovi za prazničnu frizuru koji su unikatni i elegantni u isto vreme.

1. Debela pletenica oko glave - Ova frizura iako nije toliko neobična, definitivno skreće pažnju. Idealna je za haljine sa zatvorenijim dekolteom, kao i za osobe koje imaju veoma gustu i štru kosu.

Foto popsugar.com
Foto popsugar.com

2. Ukrasi u kosi - Koja je najbolja prilika da stavite gomilu ukrasa u kosu, koji svetlucaju ili su imitacija krune, ako ne za proslavu Nove godine? Tada treba da izgledate svečano, glamurozno, a nema ničeg lošeg da se osećate i izgledate i kao princeza!

Foto popsugar.com
Foto popsugar.com

3. Šljokice kao akcenat - Ove zimske sezone šljokice su u akcentu svugde, pa tako i u friziranju!Opšte je poznato da je trend sa šljokicama u kosi potpuno zaživeo i da sve više poznatih osoba to propagira.Zašto onda ne biste imali diskretne šljokice po kosi, u duhu praznika?

Foto popsugar.com
Foto popsugar.com

4. Ukosnice kao glavni detalji -Ponekad je prava stvar u minimalizmu. Ukosnice ne služe samo za hvatanje i sklanjanje kose, one mogu poslužiti i kao ukrasi! Ukoliko niste ljubitelj šljokica, cirkona i velikih šnala, a ipak želite da imate neki detalj u kosi, onda ne bi bilo loše da probate da napravite neki interesantan ukras uz pomoć ukosnica!

5. Kruna ili tijara - Ukoliko ste romantična i ženstvena osoba, onda je za vas pravi zbor tijara! Ona će od vas napraviti princezom, ali isto tako dodaće dozu glamura i svečanosti koji nikako drugačije niste mogli da dobijete. Budite odvažne!

(mogu ja to sama)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track