Najnovije vesti

MUŠKARCI OTKRIVAJU ŠTA JE TO ZBOG ČEGA ZAPLAČU: Svaka žena treba da zna poslednji razlog!
Foto: Lifebuzz

Suze ne biraju

MUŠKARCI OTKRIVAJU ŠTA JE TO ZBOG ČEGA ZAPLAČU: Svaka žena treba da zna poslednji razlog!

Žena
Dečaci su od najranijeg detinjstva učeni da budu hrabri i da ne plaču. Društvo pogrešno izjednačava muškost sa mogućnošću suzbijanja prave i valjane ljudske emocije.

Dečaci su bivali osramoćeni, ukoreni ili zastraživani da postanu "muškarci".Imajući ovo u vidu, društvena mreža Reddit nedavno je korisnicima postavila pitanje, "muškarci, šta je to što vas rasplače?". Nije nikakvo iznenađenje da muškarci imaju razne vrste emocija baš kao i žene. Ono što može da vas iznenadi je kako su se otvoreno i slobodno muškarci izrazili na ovu temu. Ovo je definitivno početak u pravom smeru."Kad god moja žena plače. To uvek ima efekat na mene, a ja ne želim da ona plače sama. To mi je jako tužno" - napisao je korisnik Malleus_maleficarum."Kada sam zaprosio moju sadašnju verenicu, plakao sam kao beba. Ona je bila u šoku toliko da je zaplakala tek sledećeg dana. Imao sam toliko stvari koje sam želeo da joj kažem ali sve što sam uspeo pre nego što su potekle suze bilo je "Volim te, hoćeš li da se udaš za mene?" - napisao je heyhey91."Činjenica da me je ostavila osoba koju sam najviše voleo na svetu zbog nekog drugog." - korisnik Sandoww.

"Kada Forest Gamp pita da li je njegov sin kao on", korisnik KarlTon1997."Scena u Interstelaru kada se vraćaju iz Vodenog sveta i Kup pogleda video poruku koja ga čeka." - korisnik SovietMudkip"Kada deca vide oca nakon otkaza. Svaki.Put. Bez izuzetka." - korisnik ISCNU.

"Kada pas ugine u filmu. Nikada se ne uzbudim zbog ljudi, ali kada pas umire to me bukvalno pocepa na dva dela." - korisnik Ideal_ideas."Mrzim kada mislim na mog psa kod kuće, koji me čeka. Uvek mu govorim gde idem, šta ću raditi i kada se vraćam. nekako mi je lakše tada. On će napuniti uskoro 14 godina i činjenica da jednog dana neće biti tu da vidi kako se vraćam kući me dovede do suza." - korisnik OuttaSightVegemite."Pad crnog jastreba" je "Titanik" za muškarce" - korisnik Neciota.

"Skoro sve scene otac/sin. Moj otac je umro kada sam bio jako mlad i uvek kada to vidim meni krenu suze." - korisnik captainsaltyballs."Kada vidim svog oca kako plače. Videti svog oca kako plače je najtužnija stvar ikada." - korisnik DirkSchafer01.

"Kao svež otac, bukvalno sve, Ne mogu da prestanem. Ovo je noćna mora." - korisnik Captainplanet85."Kada mi je umrla baka, plakao sam danima. Bio sam bliži sa njom nego sa svojom majkom i ona me je bukvalno odgajila i učinila da budem muškarac kakav sam danas. Svaki put kada pomislim na nju, zadržim suze". - korisnik metsmichael.

"Kada nemam prijatelja za razgovor, kada nemam sa kime da se smejem, pijem ili imam eksperimentalni seks". - korisnik DirkSchafer01.

(Lifebuzz)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...