DŽON IMA 73 GODINE: A sa 43 godine mlađom Poli ima 2 dece!
Foto: Daliy Mail

Ljubav nema granica

DŽON IMA 73 GODINE: A sa 43 godine mlađom Poli ima 2 dece!

Žena -
Džon Vilovs ima 73 godine, a svoju devojku Poli Džekson Dzahaus (30) koja mu je rodila ćerku (4), a sada i sina, upoznao je u crkvi.

Ljubav ne pita za godine, bar ne u slučaju Džona Vilovsa i njegove devojke Poli. Njih razlika od 43 godine nije sprečila da se zbliže, a iz te ljubavi rodilo se dvoje dece - devojčica od četiri godine, a sada i sin.

Njegova mlađana ljubav, mlađa je i od njegovih sinova iz prvog braka koji imaju 40 i 42 godine, piše "Dejli mejl" u tekstu o jednom o najstarijih očeva u Velikoj Britaniji.

Džonova supruga umrla je od tumora pre 11 godina. Sada kaže da nikada nije bio zaljubljeniji i da ga deca podmlađuju.

"Nikada u životu nisam bio srećniji. Od smrti supruge dugo mi je trebalo da se oporavim. Imao sam sreću da sam upoznao Poli, ona je ljubavmog života", kaže Džon.

Iako je Poli ljubav njegovog života, ovaj neobični par ne živi zajedno, nisu se ni venčali, a to ni ne nameravaju: "Nema nekog smisla", rekao je on.

"Mislim da ni nećemo zajedno da živimo u nekoj doglednoj budućnosti jer nam to finansijski i nema nekog smisla. Isto je i s brakom", rekla je Poli, koja je Džona upoznala i sa svojom majkom (60) koja je 13 godina mlađa od zeta. Kako kaže, njen sedmogodišnji sin iz prvog braka sjajno se slaže sa novim "čikom"

Poli i Džon su se upoznali u crkvi pre pet godina.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track