FATALNA PRIVLAČNOST: Ova 4 znaka moraju kad tad da završe zajedno!
Foto: Shutter

Astrologija

FATALNA PRIVLAČNOST: Ova 4 znaka moraju kad tad da završe zajedno!

Žena -
Pre ili kasnije ova dva znaka će se rastopiti u divljoj požudi.

Ribe i Devica

Ribama je sve opušteno kao da žive u svetu u kojem nema briga. One su rođeni optimisti, a po pitanju ljubavi i seksa prilično su nezasiti. Retki među njima imaju moralnih zadrški, pa ćete često sresti osobu u znaku Ribe koja je po pitanju seksa vrlo liberalna.

S druge strane, Devica je mali "diktator" koji voli da se zna kada je vreme za zezanje a kada za ozbiljne stvari. Nezgodno je što taj model primenjuju i u seksu. Kada se spoji s Ribom, Devica dobija vetar u leđa i njene osobine se udvostručuju, a u kombinaciji s ovim nezasitnim seksualnim mađioničarima neminovno ostvaruju fatalnu kombinaciju. Mogu i jedni i drugi da se opiru i da tvrde da svoj emotivni život racionalno vode i kontrolišu, ali ovu vezu neće moći da izbegnu.

Pre ili kasnije ova dva znaka će se rastopiti u divljoj požudi.

Strelac i Blizanac

Ova dva znaka se preterano privlače i tu nema dileme. Njihova kompatibilnost mogla bi da se opiše samo kao karmička, jer njihovi senzibiliteti i skrivene želje savršeno nadopunjuju jedna drugu.

Strelci, ionako divljih hormona, hemijski reaguju na prisutnost Blizanaca i njihov uticaj na psihu se povećava i preuzima kontrolu nad ovim racionalnim znakom. Libido, emocije, želja i psihička zavisnost o Blizancima je neminovna. Potrebno je samo da ih smeste u istu sobu i iskre počinju da pršte.

Blizanci s druge strane, svesno ipak više vole Jarčeve, ali ni oni tu mnogo ne odlučuju. Po pitanju spoja sa Strelcima, ovu problematiku ipak češće rešavaju njihove genitalije nego mozak. Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a izjave nežnosti u javnosti preterane i nepodnošljive.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Cosmopolitan.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track