ON JE POTPUNO PROMENIO SUDBINU: Na dan venčanja doživela je iznenađenje života! Neverovatna priča!
Foto: Ilyke.com

Motivacija

ON JE POTPUNO PROMENIO SUDBINU: Na dan venčanja doživela je iznenađenje života! Neverovatna priča!

Žena -
U pitanju je vančanje koje će svi gosti zauvek pamtiti. Mladoženjino venčanje koje je pripremio za svoju buduću ženu potpuno će promeniti njihove živote.

Sve do sada, život nije bio nežan prema ovom čoveku. Pre 13 godina, on je polomio nogu, ali ono što je obično proces bez komplikacija, promenilo je život Kevina Tejlora zauvek.

Kevin je dobio poremećaj nerva nazvan RSD (Refleksna distrofija). Njegov doktor rekao je da je ovo najgori slučaj poremećaja koji je ikada video. 2009. godine stvari su opet krenule po zlu: ta noga je morala da bude amputirana.

Hrabri čovek pokušao je da se izbori sa situacihjom na sopstveni način. Ne misleći na svoju strašnu sudbinu, govorio je sebi da može uvek da bude i gore. Njegovi prijatelji imaju visoko mišljenje o njemu i njegovoj snazi: "Najneverovatnija stvar o Kevinu je da se on nikada nije žalio, bez obzira šta mu se desilo."Ali život ovog neženje će se uskoro potpuno promeniti.

Bila je to ljubav na prvi pogled kada je sreo svoju buduću ženu. Invalidska kolica? Ovoj žemni nisu nimalo smetala! Jedan od Kevinovih prijatelja se seća: " Došao sam, on se okrenuo i počeo da se smeje od uva do uva. Odmah je bila konekcija između njih." Njih dvoje su odlučili da se što pre venčaju i počeli su sa planiranjem, pozvali prijatelje i porodicu. Međutim, Kevin Tejlor planirao je još nešto iza leđa buduće žene.

Svi gosti su stigli i mlada je ušla u prostoriju u pratnji svog oca. Sveštenik je prisutnima rekao: "Molim vas ustanite". I u tom trenutku Kevin Tejlor je USTAO! Suze su počele da liju niz lice mlade i ona je potpuno ostala zatečena. Suviše uznemirena da išta kaže, videla je svoju ljubav kako stoji po prvi put.

Kevin Tejlor se pripremao za ovaj trenutak mesecima. Počeo je tajno da ide na terapiju iza leđa devojke, vežbao je i trenirao satima, sve dok ono što je delovalo nemoguće nije postalo istina. Naučio je da hoda sa protezom, uprkos velikom bolu koje je izazvala njegova bolest. Uspeo je da ojača atrofirane mišiće u nozi sve do tačke da može da ustane i pogleda svoju buduću ženu u oči na dan njihovog venčanja.

Prosto je neverovatno zamisliti kako se ova žena osećala na svoj najdivniji dan. Ako ne želite da ovu priču zadržite samo za sebe, podelite je sa svima koje znate!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track