TRIK ZA BOLJE REZULTATE: O čemu razmišljate dok vežbate?
Foto: Profimedia

Saveti

TRIK ZA BOLJE REZULTATE: O čemu razmišljate dok vežbate?

Žena -
Umesto na dugoročne prednosti, fokusirajte se na kratkoročne, jer treneri tvrde da je jako važno na šta mislite dok vežbate.

Ideja o dizanju tegova u teretani s gomilom znojnih tipova spada u vašu najgoru noćnu moru. Ne sviđa vam se baš ni da trčite sami po minusu, mada vam ništa draži nije ni sobni bicikl.Iako ne volite vežbanje, pokušavate uveriti sebe da ono i nije tako važno. Na sreću, postoji jedan trik koji bi vam trebao pomoći da zavolite vežbanje.

Ne bi trebalo da se opterećujete činjenicama da ćete na primer živeti duže ako vežbate, pa tako umesto na dugoročne prednosti, fokusirajte se na kratkoročne, na primer, spavaćete bolje, povećaćete produktivnost na poslu, bićete spremniji za seks.Ponavljajte to sebi svaki dan dok konačno ne prevarite svoj um da zavoli vežbanje. A kada to napravite, upotrebite sledeći trik za bolje rezultate.Nije dovoljno samo ići u teretanu, raditi sklekove, preskakati vijaču i dizati tegove. Jako je važno o čemu razmišljate dok vežbate.Umesto da vam se po glavi motaju mejlovi na koje niste odgovorili, spisak obveza ili osoba koja vam se sviđa, fokusirajte se na telo i uticaj vežbe na mišiće koje radite. Učinak će biti znatno bolji, tvrde treneri.

Foto Shutter
Foto Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track