OTKRIVAMO: Kada bivši dečko zaslužuje još jednu vašu šansu
Foto: Profimedia

LJUBAVNI SAVETI

OTKRIVAMO: Kada bivši dečko zaslužuje još jednu vašu šansu

Žena -
Evo kada ima smisla pokušati ponovo...

Bivše veze delimo na one koje su sa i te kako dobrim razlogom bivše i na one koje zaslužuju još jednu šansu, piše sajt Cosmopolitan. Pogledajte 5 razloga zbog čega je opravdano da pružite vašoj ljubavi još jednu priliku.Uopšte se ne sećate zašto ste raskinuliNaravno, vrlo je lako moguće da ste baš bili u PMS-u kada ste prekidali zbog čega su vam hormoni bili van kontrole i niste bili uračunljivi... Ali se i te kako sećate koliko vam je bilo dobro zajedno!On vas je činio boljom osobomU svakom mogućem pogledu imali ste osećaj da vas je on jednostavno činio boljom osobom i inspirisao na sve sitne radosti koje su vam ulepšavale život. Uz njega ste imali želju i potrebu da napredujete i da rastete kao osoba, i uvek je bio vaš najčvršći oslonac.

Odlično se slaže sa vašom porodicomFrajer koji iskreno voli vašu porodicu je frajer kojeg ne smete tako lako pustiti. I kada kažemo da voli vašu porodicu, ne mislimo na slučajeve kada mu "nije problem da bude sa vašom porodicom ceo vikend" jer zna da ćete ga za to pošteno nagraditi, nego na osobu koja zaista jednako voli i vas i ostatak vaše familije. Ok, gotovo jednako.

Gotovo da se ne uspevate da se setite njegovih manaOn je bio jedan od onih koje bi doslovno svaka mama poželela za zeta. Pronaći osobu koja je zaista istinski dobra, neiskvarena, srdačna, iskrena, poštena itd. danas je prava retkost. Stoga, ako je on bio jedan od tih, potrudite se da ga što pre vratite u svoj život.Zapravo ne želite život bez njegaIstina je da bi vam se srce slamalo da niste zajedno, ali nije da biste nakon godinu dana umrli od tuge za njim. Doslovno. Ali, znate koliko vas raduje to da budete deo njegovog života i odbijate život bez njega sve dok znate da stvari između vas još uvek nisu svršena priča.Sa sajta Cosmopolitan pročitajte :3 stvari koje sam dobila kada je bivši našao sadašnju10 stvari koje treba da uradite ako sretnete bivšeg

5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe

10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vas5 seksi poruka koje će napaliti muškarca u sekundi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track