(VIDEO) MOŽE I TAKO: Ima je 104 kg, a posle hipnoze smršala čak 35!
Foto: Dejli Mejl

Čudna metoda

(VIDEO) MOŽE I TAKO: Ima je 104 kg, a posle hipnoze smršala čak 35!

Žena -
Džesika Peni (26) iz Londona bila je zavisnica od brze hrane, loših namirnica koje goje, prženih i masnih proizvoda sve dok nije pokušala da problem reši hipnozom.

Ona je lažnim uverenjem da je na dijeti uspela da smrša trideset i pet kilograma. Kada je započela proces mršavljena imala je 104 kilograma, a nakon terapije spala je na neverovatnih 69 kilograma.

Budući da nije mogla bez gaziranih pića, slatkiša, brze hrane, pomfita, odlučila je da skine kilograme. Kako joj poznate dijete nisu davale rezultate jedino joj je preostalo da pokuša sa nekonvencionalnom metodom mršavljenja - hipnozom.

Hipnotičar je naveo Džesiku da misli kako joj je u izvršena operacija smanjenja želuca. Posle mesec dana rezultati su počeli da se vide. Malo po malo ona je gubila kilograme. Iako je oduvek imala problema sa viškom kilograma nakon porođaja taj problem je samo bivao veći.

"Bila sam očajna. Jednostavno nakon porođaja kilogrami nisu hteli da se skinu, a sva garderoba mi je bila mala. Nakon deset seansi uspela sam da povratim staru kilažu i da obučem omiljene farmerke", rekla je Džesika.

"Više nemam potrebu da jedem slatkiše, kuvam povrće i zadovoljna sam svojom kilažom", presrećna je Džesika.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja